Familie Nouri krijgt vandaag ‘belangrijk nieuws’ te horen

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel AjaxDe familie van Abdelhak Nouri krijgt vandaag belangrijk nieuws over de toestand van de hersenen van de Ajax-speler. De familie roept iedereen op te bidden voor positief nieuws. Dat maakt zijn broer bekend via de facebookpagina Meiden van Halal.

Nouri ging zaterdag tijdens het oefenduel met Werder Bremer naar de grond met hartritmestoornissen. Er werd razendsnel gehandeld door de medische staf van Ajax en Werder Bremen. Met een traumahelikopter werd Nouri naar het ziekenhuis gebracht.

Gister werd bekend dat het steeds beter gaat met Nouri. Volgens Ajax is zijn situatie nu ‘zeer stabiel’. Nouri heeft minder medicatie nodig, maar wordt op de intensive care in Oostenrijk nog wel in slaap gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.