Laptops weer toegestaan op vluchten Royal Air Maroc naar VS

Op vluchten van Royal Air Maroc en EgyptAir naar de Verenigde Staten worden elektronische apparaten waaronder laptops en tablets weer toegelaten aan boord. Dat laten beide luchtvaartmaatschappijen weten.

Royal Air Maroc benadrukt dat “de veiligheid van de passagiers de absolute prioriteit” is. Terwijl EgyptAir aangeeft dat er bijkomende veiligheidsmaatregelen komen op de luchthaven van Caïro om te voldoen aan de veiligheidseisen van de VS.

De VS hadden in maart besloten dat op vluchten vanuit tien internationale luchthavens in acht verschillende moslimlanden -Turkije, Jordanië, Egypte, Saoedi-Arabië, Koeweit, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Marokko- geen elektronische apparaten meer aanvaard mogen worden meegnomen in de handbagage. Al deze landen lijken nu te voldoen aan de voorwaarden om dit verbod ongedaan te maken, behalve Saoedi-Arabië. Op vluchten vanuit de Saoedi-Arabische steden Riyad en Djedda blijft dit verbod van kracht. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.