Vier indrukwekkende video’s over Nouri [Must see]

6

De supporters en ook spelers van de Eredivisie-topclub Ajax zorgden gisteren voor een hele emotionele samenkomst in Geuzenveld in Amsterdam, bij het ouderlijk huis van middenvelder Abdelhak Nouri. Hieronder een indrukwekkende compilatie van de samenkomst die door merg en been gaat:

De 13-jarige Colin, die een echte Feyenoord-fan is, heeft een boodschap voor Nouri en anderen:

Abdelhak Nouri debuteerde op woensdag 21 september 2016 in Ajax 1 en maakte meteen een doelpunt. Twaalf jaar trainen werd bekroond. In onderstaande vlog zijn unieke beelden te zien van deze dag, gefilmd door Nouri en zijn broer:

Salaheddine is gesprek met de broer en vader van Nouri:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here