‘Ajax biedt 14 miljoen euro op Munir El Haddadi’

7

Het gerucht dat het Marokkaans Spaanse talent Munir El Haddadi naar Ajax komt wordt steeds serieuzer.

Eerder repten enkel Marokkaanse media over een megabod van de Amsterdammers op deze vleugelspits, maar worden nu gevolgd door het Catalaanse dagblad Sport, dat doorgaans over betrouwbare informatie beschikt met betrekking tot de spelers van Barça. De krant schrijft dat Ajax daadwerkelijk 14 miljoen euro geboden heeft voor de diensten van El Haddadi.

Eerder gaf de 21 jarige aanvaller van Barcelona al aan dat hij open staat voor een vertrek naar de Amsterdamse club. Ajax en de vertegenwoordigers van El Haddadi zouden nu al in een ver gevorderd stadium zijn met de onderhandelingen. (Bron/ lees verder: SoccerNews)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here