De wonderbaarlijke transformatie van Monsif (20)

Ken je hem nog? Op zijn elfde was Monsif (20) de Nederlandse Justin Bieber, inclusief meisjeshysterie. Inmiddels timmert hij aan de weg als succesvolle producer.

Monsif Bakkali, opgegroeid in de Bijlmer met een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader, was 11 toen hij zijn eerste clip opnam, Mee met me, in 2010. Binnen drie maanden werd die 850 duizend keer bekeken op YouTube (inmiddels 7,5 miljoen keer). Hij stond bekend als de Marokkaans-Nederlandse Justin Bieber.

Negen jaar later heeft hij zich omgeschoold tot muziekproducer. En met succes! Wie de afgelopen twee jaar de Nederlandse hiphop een beetje heeft gevolgd, zag op YouTube allerlei tracks verschijnen met tussen haakjes ‘prod. Monsif’ erbij.

Lees het verhaal van Monsif verder op de website van de Volkskrant.

Toen

Nu (als producer)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.