Kroonprins Moulay Hassan ontvangt Palestijnse kinderen (video)

Kroonprins Moulay Hassan, zoon van Koning Mohammed VI en Prinses Lalla Salma, ontvangt deze week een groep Palestijnse kinderen uit Al-Quds (Jeruzalem) die deelnemen aan de 10e editie van het zomerkamp georganiseerd door het agentschap Bayt Mal Al Quds.

Het agentschap is geaffilieerd met het Al-Quds-comité, die voorgezeten wordt door Koning Mohammed VI. Het agentschap, dat grotendeels door Marokko wordt gefinancierd, heeft geïnvesteerd in diverse ontwikkelingsprojecten in de heilige stad.

Zomerkampen geven de Palestijnse kinderen de gelegenheid om te ontsnappen aan de onderdrukking in hun land en om een stukje Marokko te ontdekken. Dit jaar hebben 50 Palestijnse kinderen, tussen de 11 en 13 jaar, gebruik gemaakt van het programma om Marokko te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.