‘Blunderende topambtenaar Saadia a. T. maakte er een potje van’

16

Saadia a.-T. werd op 20 juli jongstleden op non-actief gesteld wegens zware verdenking van vriendjespolitiek en fraude. Zij was rechterhand van Amsterdamse burgemeester Van der Laan inzake Syriëgangers en radicalisering.

De topambtenaar zou onder meer aanzienlijke bedragen in opdrachten hebben uitbesteed aan een man met wie zij een relatie zou hebben. Ook heeft Saadia a. T. de echtgenoot van haar goede vriendin Fatima Elatik aangesteld, en in de nasleep van dit nieuws opende er al snel een ware beerput. Door incompetent op te treden, zou zij ook niet hebben kunnen voorkomen dat enkele jongeren – ondanks dat hun ouders alarm sloegen – naar IS afreisden.

In dossiers van minimaal vijf Amsterdamse jongeren heeft ze volgens betrokkenen te laks gereageerd. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

6 REACTIES

  1. Dat charlatans en profiteurs die het kaliber Trump nauwelijks overstijgen en over niet veel meer capaciteiten beschikken dan het succesvol kunnen omknopen van een hoofddoek dankbaar gebruik maken van de hoog geconcentreerde mate van stompzinnigheid, onkunde en onbenul binnen het PvdA kruiwagen-circuit is misschien ook niet meer dan logisch. Het probleem ligt daarmee wel dieper dan de Elatik’s, Ait Taleb’ s en familiaire aanhang.

  2. Heb het altijd al gezegd, dit soort mensen zijn onbetrouwbaar en niet ethisch ook al zeggen ze de islam de belijden.
    De grootste huichelaars vind je in deze groep die misbruikt maakt van hun positie of het nu om een burgemeester gaat, een lid van de gemeente of een parlementariërs. Allemaal materialistisch, opportunistisch ingesteld en bovendien onbetrouwbaar
    Weg ermee!

  3. Wellicht gaan de ogen nu wel open. Marokkanen zijn over het algemeen niet loyaal en denken eerst aan het vullen van de eigen zak en die van de ogen familie. In ieder geval is alweer een vooroordeel bevestigd’ moslima’s met hoofddoeken zijn alleen voor de buitenwereld gelovig en doen voor de rest alles wat Allah en de Heilige profeet verboden heeft. Een bijzonder schijnheilig volkje! Mevrouw, doet u aub uw hoofddoek af en ga in het vervolg zonder hoofddoek door het leven. Want juist het dragen van een hoofddoek is schandalig !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.