Verontruste medewerkers slachthuis waarschuwen voor hun vlees (video)

18

Een schokkende video van een slachthuis in Berkane in Marokko gaat deze week rond op sociale media. Op de video is een medewerker van het slachthuis te zien die de kijkers een rondleiding geeft door het smerige slachthuis.

Zo is te zien op de video hoe smerig de vloeren zijn en muren waar de verf vanaf bladdert. Ook is er geen of enkel vuil water aanwezig en hangen er verroeste vleeshaken in het slachthuis. Overal is er bloed en viezigheid. De medewerker vraagt de kijkers om het vlees niet te kopen en te eten. Koeien die nog geslacht moeten worden staan buiten het slachthuis in de zon zonder drinkwater.

De schokkende video is hier te zien (let op, niet voor gevoelige kijkers):

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.