Verwarde man met mes bij Eiffeltoren toch gezien als terreurverdachte

4

De man die zaterdagavond bij de Eiffeltoren met een mes zwaaide terwijl hij “Allahoe akbar” riep, wordt verdacht van terroristische motieven. Dat meldt de politie, die de toren uit voorzorg ontruimde.

De man is kortgeleden nog ontslagen uit een psychiatrische inrichting.

De verdachte is volgens bronnen bij de Parijse politie een man van 18 of 19 die is geboren in het West-Afrikaanse land Mauritanië en die een Frans paspoort heeft. Hij werd zaterdagavond laat, een kwartier voor sluitingstijd, opgepakt toen hij zwaaiend met een mes toegang eiste tot de Eiffeltoren. (Bron/ lees verder: de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.