Ahannach maakt droomtransfer van Jupiler League naar Premier League

10

Soufyan Ahannach realiseert een droomtransfer van de Nederlandse Jupiler League naar het Engelse Premier League. De 21-jarige middenvelder van Almere City gaat spelen voor Brighton & Hove Albion, die onlangs promoveerde naar de Premier League.

Afgelopen seizoen was hij uitblinker met achttien doelpunten en vijftien assists. De Marokkaanse Nederlander stond bekend als een van de grootste talenten van de Jupiler League, waardoor er grote kans was dat hij Almere zou verlaten. Nu vertrekt hij dus naar Engeland.

Hij zal zich bij zijn nieuwe werkgever snel moeten aanpassen en mee moeten doen op het hoogste niveau. Zaterdag al zal zijn ploeg spelen tegen het grote Manchester City. (Bron/ lees verder: het AD)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.