Man wordt per ongeluk admin van site islamhaters

Hij staat op het web bekend als ‘Lil Troublemaker‘ en is een beroepstrol, iemand die mensen op internet plaagt. De tactiek van Tom Hannah is om verzoekjes in te dienen bij besloten (extreem rechtse) groepen op Facebook om lid te worden. Eenmaal binnen gaat hij een beetje onzin uitkramen. Vaak wordt hij dan snel eruit geknikkerd, maar dan heeft hij de buit al binnen, in de vorm van screenshots met zijn grappige bijdrages. Leuk toch?!

Onlangs werd hij lid van de Facebook groep ‘No Sharia law worldwide’, een felle anti-moslim groep met maar liefst 10.000 leden. Hier liep het anders dan hij van te voren had gedacht. In plaats van hem te verwijderen werd hij tot administrator gemaakt van de groep. En toen? De hel brak los.

Als beroepstrol veranderde hij als eerst de naam van de groep in “We love and respect Islam”. En leden met uitspraken die hem niet bevielen gooide hij uit de groep. Tienduizend extreem rechtse anti-islam haters waren ineens lid van een groep die liefde voor de Islam predikt. Tot hun grote schrik, maar ze konden er niks aan doen. Hij maakte hun leven zuur. Uiteindelijk lukte het, via een omweg, om trol Tom uit de groep te gooien. Alles is weer bij het oude bij de islamhaters, Tom twitterde tot slot:

Het formulier dat hij diende in te vullen om lid te worden van de groep:

(Bron/ lees verder: Een Vandaag en distractify.com)

1 REACTIE

 1. Op 29 september staat Mimoun K. (foto), alias Rocky of Dark Rocky, voor de rechter in Constanta, Roemenië. Hij wordt daar verdacht van het importeren van 2300 kilo Colombiaanse coke, met eindbestemming Nederland. Straatwaarde: een slordige 200 miljoen euro. De handel werd ontdekt omdat Rocky zaken deed met vijf undercover-agenten.

  De undercovers waren de 45-jarige Mimoun K. op het spoor gekomen na een tip van een informant. Die had gemeld dat Rocky zijn aanvoerlijnen naar Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam onder andere wilde verleggen naar Constanta, een havenstad in Roemenië

  Geheime bijeenkomst
  In juni 2016 heeft Rocky in Spanje een geheime bijeenkomst met naar hij aanneemt criminele zakenpartners. In werkelijkheid zijn het de undercover-agenten. Tijdens die meeting laat hij merken dat hij een grote speler is: ‘Het geld is in Amsterdam, maar ik kan het je overal sturen. Naar Dubai. Wil je euro’s? Dan krijg je euro’s. Wil je kleine of grote coupures? Je krijgt het zoals je wilt, begrepen?’

  Verborgen camera’s
  Ook laat hij weten dat hij al een loods heeft gehuurd in Roemenië en dat hij geld heeft overgemaakt via hawala-bankieren, het ondergrondse banksysteem voor criminelen. Hij is al zo’n 700.000 euro kwijt aan onkosten. De undercovers plaatsen daarop verborgen camera’s in de loods. Op de videobeelden is te zien hoe op 29 juni even na 19.00 uur witte blokken cocaïne worden uitgeladen. (foto) Ze zaten verstopt in de dubbele wand van een container met bananen. Op de witte blokken zijn logo’s van luxe merken geperst, zoals Rolex, Kenzo en Louis Vuitton.

  Malaga
  Als Roemeense agenten de loods binnenvallen, wordt Mimoun K. op het vliegveld van Malaga gearresteerd door de Spaanse politie.

  Zal dit ook van een beroepstrol afkomstig zijn ? Een Marokkaanse Nederlander die zich met drugshandel bezighoudt en zo aan zijn (Haram) geld komt. Voor dit soort kakkerlakken vind ik het jammer dat Ceau?escu niet meer leeft. Die wist precies wat hij met dit soort mensen aan moest.
  Het valt mij ook op hoe weid verbreid de Marokkaanse drugshandel aan het uitgroeien is. Zelfs in Zuid Amerika zijn ze al neergestreken en maar doen voorkomen alsof het gelovige moslims zijn. Een zeera achterbaks en hypocriet volkje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.