Marokko wil WK 2026

Marokko heeft zich vrijdag officieel kandidaat gesteld voor de organisatie van het wereldkampioenschap voetbal van 2026. De FIFA heeft vrijdag het bid in goede orde ontvangen.

Voor Marokko is het de vijfde poging de organisatie van het WK binnen te slepen. In 1994, 1998, 2006 en 2010 gunde de FIFA het toernooi niet aan het koninkrijk.

Marokko moet in strijd om het WK in 2026 afrekenen met het gezamenlijke bid van Canada, Mexico en de Verenigde Staten. In juni 2018 wordt de knoop doorgehakt op een FIFA-congres. (Bron/ lees verder: NU.nl)

3 REACTIES

  1. Ja daar zitten wij nou net op te wachten. Onze gezondheidszorg is prima, infrastructuur kan niet beter, de arbeidsmarkt is uitstekend en de werkeloosheid kennen we niet. Taz taz taz, wat een dawla

  2. je moet vooruit denken Rachid, als Marokko deze Bid krijgt dan wordt er juist gewerkt aan alles in Marokko, wegen worden al gebouwd! je kan van Tanger tot Agadir Snelweg. als Marokko deze kans krijgt is dat ook goed voor de bevolking!

  3. Marokko is niet geschikt als wk voetbal organisator . Simpel weg omdat het een extreeem moslim land is . Er lopen daar veel terroristen rond , en mensen met lelijke baarden en hoofddoeken en boerka’s .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.