Arab Film Festival terug in Rotterdam met surrealistische comedy

Het jaarlijkse Arab Film Festival keert in oktober terug naar Cinerama in Rotterdam. Vijf dagen lang staat de bioscoop in het teken van de Arabische wereld.

Het Arab Film Festival gaat dit jaar van start op woensdagavond 11 oktober met de Egyptische film ‘Ali, the goat and Ibrahim’. Deze surrealistische comedy van Sherif El Bendary brengt twee dolende zielen bijeen, die aan een bizarre roadtrip beginnen in gezelschap van een geit.

Tijdens het festival worden films vertoond afkomstig uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Golfregio. Er zijn ook speciale thema-avonden over Marokko en Syrië. Zo neemt de Marokkaanse klassieker ‘Wechma’ je mee naar het Marokko van de jaren ’70, waar een weeskind in barre omstandigheden bij zijn oom opgroeit.

Meer informatie over het festival is te vinden op www.arabfilmfestival.nl.

Ali, the goat and Ibrahim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.