Said van altijdgeslaagd.nl wilt even wat duidelijk maken

De 35 jarige rijschoolhouder – Said Cinar van “Altijd Geslaagd” – plaatst regelmatig filmpjes van hem online. In onderstaande video wil hij een aantal dingen duidelijk maken. Ja, hij is boos …

Said in gesprek met Powned:

Een van zijn online cursussen:

6 REACTIES

  1. Waarom plaats maghreb.nl zulke dingen? Is ook niet goed voor onze imago, aangezien minderheden altijd onder een kam worden geschoren!..dit zegt al over het niveau van de redactie van maghreb.nl..

  2. Ik hoop dat Allah Said Cinar zelf met de ziekte kanker beloond. Want een kanker gezwel zeg. Alweer de zoveelste kankeraar die afgeeft op het Westen maar in zijn land van herkomst geen vel toiletpapier heeft om zijn vieze stinkende reet af vegen. Said Cinar is een ondankbare moslimhond.

  3. Ha ha ha wat een grafmongool zeg deze Kankerlul. Ja, natuurlijk geeft deze ezel de schuld aan Amerika maar ondertussen gebruikt hij wel spullen die in het Westen gemaakt zijn. Het gaat mij te ver om deze man als moslim te beschouwen. Misschien eet Said stiekem te veel varkensvlees.

  4. Saïd cinar is een echt Marokkaan ano 2017 . Een gewone smerige terrorist . Totaal geen opvoeding gehad en verschilijk asociaal. net als de meeste Marokkanen . Ik zeg niet dat alle Marokkanen zo zijn maar voor de 99% wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.