Identiteit slachtoffer seksueel misbruik Casablanca bekend (video)

Het slachtoffer van het seksueel misbruik in een bus in Casablanca is geïdentificeerd. Het meisje woont in Salé bij haar ouders en lijdt aan psychische aandoeningen.

In een getuigenis gegeven aan le360 vertellen de moeder en oom van het slachtoffer dat het incident plaatsvond op lijn 90 van M’dina Bus in de wijk Hay Mohammadi. Het meisje heet Zineb. De aanranding vond plaats begin juli, kort na Eid al-Fitr.

Bij thuiskomst vertelde het meisje alles aan haar familie. Maar vanwege haar aandoening werd ze niet helemaal geloofd. “Ze is geestelijk ziek sinds ze 14 jaar oud is en wordt niet serieus genomen in de familie”, zegt haar moeder Zahra in gesprek met le360 (zie video). Totdat met het verspreiden van de video de waarheid boven tafel kwam. De familie vindt het vooral heel erg dat zowel de buschauffeur als bijstanders niet hebben ingegrepen. Zij gaan een klacht indienen bij het vervoersbedrijf.

6 REACTIES

  1. Het valt mij al mee dat ze alleen maar is genegeerd en afgedaan als fantast en niet is vermoord door haar familie omdat ze verkracht is of gedwongen te trouwen met een van haar verkrachters, als te doen gebruikelijk in islamitische kringen.

  2. Ach het waten kleine jochies en ze kunnen er helemaal niets aan doen . Wan het is de schuld van dat meisje , had ze een boerka aan gehad dan was er niets gebeurd . En nou maar hopen dat die jochies deze schok over leven . Man man man wat is het leven hard voor de moslim jongeren met name de jonges .

  3. O . En nog wat . Als die jochies slim zijn dan gaan ze de aankomende vrijdag naar de moskee en dan worden ze alles vergeven . En zeker als ze naar mekka gaan dan wordt aaaalles van hun vergeven . Dat staat in de Koran.

  4. Haat imam al gadad; ook ik kom vaak van het lachten niet meer bij. Het si toch zo een verschrikkelijk achterbaks en hypocriet volkje. Overdag’s wordt er zogenaamd gevast en als je een Marokkaan betrapt op het roken van een sigaret hoeft hij niet te vasten omdat hij opeens heel erg ziek is. Maar ondertussen wel anderen de les willen lezen.
    Bah achterbaks en niet te vertrouwen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.