Hadj verloopt dit jaar zonder problemen

De jaarlijkse hadj is dit jaar probleemloos verlopen. Dat hebben de Saoedische autoriteiten gemeld.

De pelgrimstocht naar Mekka is een van de vijf zuilen van de islam. Elke gezonde, volwassen moslim die over voldoende financiële middelen beschikt moet eens in zijn leven op bedevaart.

Ongeveer 2,3 miljoen moslims uit de hele wereld hebben de dit jaar de pelgrimstocht afgelegd. “Er zijn daarbij geen veiligheids- of gezondheidsproblemen opgetekend,” aldus een woordvoerder van de Saoedische autoriteiten.

1 REACTIE

  1. ik kan het bevestigen, hamdoeiallah ik ben samen met mn vrouw gegaan. Hamdoeiallah ik wens iedereen om deze prachtige onderdeel van de islam te voltooien. Saoedi arabie heeft alles prachtig geregeld. hamdoeialah Inscha allah dat iedereen Hadj kan verrichten. Belangrijkste is met welke Reisorganisatie je gaat. die kan het of moeilijk voor jou maken of makkelijk. Ik ben zelf met El Fourssan Reizen(Amsterdam) gegaan mascha allah waren er maar meer van zulke prachtige reisburos met prachtige organisatoren. Moge allah swt hun rijkelijk belonen. alles vlekkeloos! hamdoeiallah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.