Amrabat opgenomen in voorselectie Marokko

Sofyan Amrabat moet de komende periode een keuze maken tussen Marokko en Oranje.

Bondscoach Hervé Renard hoopt de middenvelder van Feyenoord te overtuigen en heeft hem opgenomen in de voorselectie van Marokko voor de belangrijke WK kwalificatie wedstrijd tegen Gabon op zeven oktober.

En dat terwijl jong Oranje-bondscoach Art Langeler heeft laten weten druk te zijn met de ‘naturalisatie’ van Amrabat om hem te selecteren voor de EK-kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje tegen Letland en Oekraïne.

Amrabat staat voor een moeilijke beslissing.

2 REACTIES

  1. natuurlijk kiest hij voor Marokko. kijk maar naar z’n broer die heeft altijd met heel veel plezier voor Marokko gespeeld. het maakt hem niet uit of hij 90 minuten speelt, 45 minuten of 10 minuten. Nour-eddin weet waar voor hij het doet. en daarom houden alle Marokkanen van hem. hij speelt met liefde voor z’n land. Als jij als voetballer ziet wat jouw broer heeft betekent voor de Marokkaanse EFTAL, dan is een keuze maken tussen Marokko en Nederland niet moeilijk. Geen 1 Marokkaanse speler is groot geworden in de Nederlandse Elftal. behalve van Persie haha! als Nederland deze formidabele speler wouden hebben hadden ze hem moeten uitnodigen om mee te doen met de Nederlandse ELFTAL. en niet nu pas wanneer hij wordt opgeroepen voor de MAROKKAANSE Elftal. ik weet niet waar KNVB mee bezig is maar sinds 2011 maken ze er een rotzooitje van. en dat heeft heel veel invloed op het resultaat van Nederland. Kies wijs en kies voor Marokko. je zult er zeker geen spijt van krijgen! thala succes met alles.

  2. Mohamed het probleem is in Marokko worden de Imazighen niet gerespecteerd zeker niet de Riffijnen daarom vind ik dat deze speler beter bij Nederland moet spelen. En trouwens hij verstaat geen Arabisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.