‘Marokko maakt serieus werk van Amrabat’

Marokko doet er alles aan om Sofyan Amrabat te overtuigen voor Marokko te kiezen. Vrijdag hebben ze namelijk een gesprek gepland met de middenvelder van Feyenoord. Bij dat gesprek zet Marokko grof geschud in om de rechtsback/middenvelder over te halen.

Niet alleen de bondsvoorzitter, maar ook bondscoach Hervé Renard en assistent-trainer en superidool Mustapha Hadji willen graag praten met het jongere broertje van Nordin Amrabat. Dat weet De Telegraaf te melden.

Daarmee lijkt de keuze voor Amrabat een stukje lastiger. In Nederland hebben ze namelijk nog geen belangrijke mensen met hem laten praten. “In Zeist blijft men vooral op de handen zitten en werd Art Langeler als bondscoach van Jong Oranje met het dossier Amrabat opgescheept. Bondscoach Dick Advocaat serveerde Amrabat min of meer af bij de bekendmaking van de selectie door te stellen dat Amrabat eerst maar eens aan spelen moest toekomen bij Feyenoord,” schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf.

1 REACTIE

  1. Marokko is een flop en Oranje is een drama, laat die verwende voetballers eerst een echt werken voor hun geld! De hele wereld kan voetballen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.