Marokkaanse bondsvoorzitter weet het zeker: ‘Amrabat kiest voor ons’ (video)

15

Opnieuw lijkt een groot talent uit de Nederlandse Eredivisie te gaan kiezen voor de Marokkaanse ploeg, in plaats van Oranje. Ondanks de verwoede pogingen van de KNVB om Sofyan Amrabat te overtuigen, lijkt hij toch voor Marokko te kiezen.

Eerder al meldde zijn grote broer Nordin al dat zijn broertje voor Marokko gaat kiezen. Hij krijgt nu hierbij steun van de Marokkaase bondsvoorzitter Faouzi Lakjaa.

Lakjaa zei het in gesprek met de site Chouftv. “Amrabat en zijn ouders zaten zaterdag op de tribune tegen Gabon. Hij gaat spelen voor Marokko”, aldus Lakjaa. Bondscoach Dick Advocaat bevestigde onlangs dat de KNVB Amrabat had benaderd om hem over te halen voor het Nederlands elftal uit te komen. (Bron/ lees verder: de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.