Tannane bezorgt Marokko oefenzege tegen Zuid-Korea

15

Marokko heeft een prima zege geboekt in een oefeninterland tegen Zuid-Korea. In Zwitserland zijn de Koreanen verslagen met 3-1. Voor de Atlas Leeuwen kwam Oussama Tannane, oud-speler van sc Heerenveen en Heracles, twee keer tot scoren.

Tannane was in het duel snel op schot. Al na elf minuten had de aanvaller er twee in liggen. Kort na rust maakte Ismail El Haddad er 3-0 van, alvorens Son Heung-Min van Tottenham Hotspur de eer redde namens de Aziaten.

De ploeg van bondscoach Hervé Renard is nog volop in de race voor een WK-ticket, en zodoende kregen basisspelers als Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Hakim Ziyech (Ajax) rust. Op zaterdag 11 november speelt de Marokkaanse ploeg een beslissende wedstrijd tegen Ivoorkust, een gelijkspel volstaat voor Marokko om zich te plaatsen voor het WK volgend jaar in Rusland.

Bekijk hieronder de doelpunten:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.