Vlogger Youness Ouaali: ‘Als iemand op z’n hoofd valt, kan hij homo worden’

137

Vlogger Youness Ouaali heeft een omstreden vlog online gezet waarin hij uithaalt naar de LHBT (lesbiennes, homo’s, bi’s en transgenders) gemeenschap. De Marokkaanse Nederlander noemt mensen die op hetzelfde geslacht vallen “ziekelijk”.

“LHBT’ers? Nee, daar heb ik niets mee. Totaal niet zelfs, ik vind het verschrikkelijk. Ik vind het echt ziekelijk. Je hebt veel verschillende, maar over het algemeen mag ik ze allemaal niet. […]
Het is wetenschappelijk aangetoond – en bewezen – dat als iemand bijvoorbeeld heel hard op z’n hoofd kan vallen, en hij is gewoon hetero, dat hij daarna homo wordt of transgender. Het is iets dat in hun hoofd zit. Het is dus ook iets wat verholpen kan worden,” zegt hij.

“Want in plaats van dat wij dit, zeg maar, normaal gaan maken en normaal gaan vinden, moeten we deze mensen helpen. Sommigen hebben een psycholoog nodig, sommigen hebben een psychiater nodig. En sommigen… Ja, met hun zal het niet goedkomen. Gewoon volspuiten en in een hok zetten. Hoe hard het ook klinkt. Maar wij mogen onze kinderen niet besmetten met deze rare AIDS-volk,” haalt hij uit.

2 REACTIES

  1. Ik vraag me een beetje af waarom hij geobsedeerd is door homo’s en transgenders dat hij er zelfs hele theorieeen over heeft bedacht.

    Helemaal omdat Younes er zelf wel heel erg vrouwelijk uitziet en beweegt.
    Hij zou met zijn oordeel toch niet stiekem zelf iets willen verbergen door?

  2. Ik verdenk hem ervan dat hij gewoon wil opscheppen dat het in ieder geval bij hem niet mogelijk is om hem zo hard op zijn hoofd te laten vallen dat er een merkbaar effect optreedt. En ik geloof hem wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.