Marokkaans Nederlandse is wereldkampioen kickboksen

Wij hebben een nieuwe wereldkampioen kickboksen waar we trots op mogen zijn. De Marokkaans Nederlandse Amira Tahiri, die nog maar 8 jaar is, won afgelopen weekend het Unified World Championships in Italiƫ. Dat meldt RTV Rijnmond.

Bijzonder is dat Tahiri nog maar een jaar bokst en pas in mei haar eerste wedstrijd vocht. Toch was ze tijdens het WK in drie ronden te sterk voor de Zweedse Anderson, de Schotse Annie en de Nederlandse Jenna.

Amira traint keihard. Vier keer per week is ze te vinden bij Sportcentrum Eagle Gym in Capelle aan den IJssel. Haar grote voorbeelden zijn Anissa Haddaoui, Ibrahim El Boustati, Badr Hari en Mr Pain. (Bron/ lees verder: RTV Rijnmond)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.