Ajouad doet aangifte tegen vlogger

Televisiepresentator en ondernemer Ajouad El Miloudi, bekend van het programma Kaaskop of Mocro, heeft aangifte gedaan van afpersing en bedreiging tegen vlogger Youness Ouaali. Die zou hem 5.000 euro proberen afhandig te maken.

Youness Ouaali, een zelfbenoemd opiniemaker en een vlogger, beweert op zijn beurt door presentator El Miloudi met een vuurwapen te zijn bedreigd. Ook hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Het tweetal kwam elkaar vorig weekend tegen op straat, aldus de advocaat van El Miloudi, Khalid Kasem. „Youness heeft kritiek op het programma van Ajouad. Hij noemde hem onder meer een ’vieze jood’ en iemand die een podium geeft aan ongelovige honden. (…) Heel kort na de ontmoeting werd Ajouad gechanteerd: hij moest vijfduizend euro betalen anders zou hij hem gaan ’exposen’ in zijn vlogs.” Nadat de presentator weigerde heeft Ouaali zaterdag een vlog online gezet waarin hij zijn beschuldigingen uit. Volgens advocaat Kasem wordt in het filmpje onder meer een nep-sms van Ajouad getoond. Miloudi hoopt dat juridische stappen voorkomen dat nog meer mensen door de haatvlogger worden afgeperst. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Hieronder de video van Youness Ouaali:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.