Celebrity City Trip op RTL 5 met Boef in Marrakesh

Celebrity City Trip op RTL 5 met Boef in Marrakesh

RTL5 stuurt bekende Nederlanders op reis in het nieuwe reisprogramma Celebrity City Trip. Elke week gaan 2 BN’ers samen op citytrip naar 2 steden waar ze elkaar de musthaves laten zien. Morgen, dinsdag 7 november is de eerste aflevering te zien op RTL 5 met rapper Boef en chef kok Robert Kranenborg. Zij brengen een bezoekje aan het zonovergoten Marrakesh en bourgondische Brussel. Boef onthult allerlei mooie plekjes in de uitzending. Het wordt voor beide heren een bijzonder tripje.

Maak een onverwachte combinatie van twee bekende Nederlanders en stuur ze samen naar een ver oord; dat leverde al vele uren televisie op. In De gevaarlijkste wegen van de wereld reden vips in duo’s door drijfzand en langs ravijnen, in Risky rivers bedwongen ze woeste rivieren. Dat zo’n sterrenreisje ook zonder capriolen kan, bewijst het nieuwe Celebrity city trip. Daarin laten twee BN’ers elkaar gewoon hun favoriete bestemming zien.

Dinsdag 7 november 2017
21:30 Celebrity city trip RTL 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.