Dode schietpartij is Yassine Majiti (33): ’Aardse leven verruild voor het hemelse’

28

Bij een schietincident zondagavond is de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch om het leven gekomen. Een 34-jarige vriend van hem raakte gewond en is behandeld in het ziekenhuis. Volgens een vriend van hem probeerde Yassine een ruzie te beëindigen. Dat moest hij met zijn leven bekopen.

Op weg naar huis op de parkeergarage van Beachclub Sunrise, waar op dat moment het feest Salsa Breeze aan de gang was, zag Majiti een ruzie en probeerde hij deze te beïndigen. Al snel trok iemand een pistool en schoot Bajiti door zijn hoofd. Kort daarop overleed hij in een ziekenhuis in Tilburg.

Of er ter plekke een ruzie is ontstaan of dat de schietpartij het gevolg was van een conflict, is onduidelijk. Van de dader ontbreekt tot nog toe elk spoor, schrijft de politie. Ook de familieleden en vrienden van Yassine hebben nog tal van vragen. ,,Voorlopig weten we alleen zeker dat hij het aardse leven heeft verruild voor het hemelse”, zegt een neef. (Bron/ lees verder: het AD, het ED)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.