Vitesse-directeur Mohammed Allach vertrekt naar Maccabi Haifa

24

Het tijdperk van Mohammed Allach bij Vitesse is definitief voorbij. De technisch directeur van de Arnhemse club onderhandelde al een tijdje met Maccabi Haifa, en hij kan per direct aan de slag in Israël. Hij rondt alleen nog enkele lopende zaken bij de eredivisionist uit Arnhem af. Dan gaat hij bij de topclub uit Israël aan de slag. Dat meldt Vitesse zelf.

Maandagochtend liet Vitesse al weten dat Allach op dit moment ‘ergens anders verblijft’, maar nu is het vertrek dus definitief. Allach gaf een korte toelichting op zijn keuze: “De aanbieding van 1 van de meest succesvolle clubs in Israël is een kans die ik niet voorbij wil laten gaan, na ruim 4 mooie jaren bij de Arnhemse club”.

In Israël wacht een zware taak. Maccabi Haifa is de laatste jaren voorbij gestreefd door Maccabi Tel Aviv, dat wordt geleid door Jordi Cruijff. Allach moet de opleiding en de scouting verbeteren en de basis leggen voor nieuw succes in Israël. (Bron/ lees verder: Vitesse.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.