Nadia Zerouali wint Het Gouden Kookboek

25

Het kookboek Souq van Nadia Zerouali en Merijn Tol is donderdagavond uitgeroepen tot de winnaar van Het Gouden Kookboek 2017.

Volgens de jury is het boek “meer dan een verzameling recepten”. “Een boek dat je blik verruimt, niet alleen door de verrassende gerechtjes, de ingrediënten of de persoonlijk opgetekende achtergronden maar dat vooral het beláng van samen eten, van delen, van begrip voor elkaar laat inzien.”

Zerouali en Tol, ook bekend van 24Kitchen, schrijven al jaren over de Arabisch-mediterrane keuken en brachten eerder onder meer het boek Arabia uit. Dit is hun zesde kookboek, waarin de focus ligt op de mezzecultuur (kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken). (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.