Politie Den Haag extra alert tijdens WK-zomer

12

De politie in Den Haag zegt komende voetbalzomer extra alert te zijn op feestvierende Marokkaanse Nederlanders die van de gelegenheid misbruik maken om te rellen.

Dit weekend was overal in het land wel een vrolijke chaos van feestvierende Marokkanen. In een aantal plaatsen liep het echter ook uit de hand, en werd schade veroorzaakt aan de omgeving. In de Schilderswijk in Den Haag moest de Mobiele Eenheid worden ingezet nadat politieagenten waren bekogeld.

“We zijn geschrokken van het geweld”, zegt een politiewoordvoerder tegen RTL Nieuws. “We willen dat de sfeer komende zomer prima blijft. We moeten kijken wat daarvoor nodig is.” De politie heeft aangekondigd er met de gemeente en de Marokkaanse gemeenschap over te gaan praten in de aanloop naar het toernooi. Het WK wordt volgend jaar juni en juli gehouden in Rusland. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.