Intense ‘stare down’ tussen Ben Saddik en Verhoeven [VIDEO]

Het is nu al smullen geblazen tussen de Belgisch-Marokkaanse Jamal Ben Saddik en zijn rivaal Rico Verhoeven. Zaterdag 9 december staan de twee tegenover elkaar in Ahoy Rotterdam in de ring. Tijdens de staredown dinsdag konden de twee vechtersbazen elkaars bloed wel drinken.

Ben Saddik ‘spit’ op een gegeven moment naar Verhoeven – het lijkt alsof hij de wereldkampioen niet met spuug raakt – ontstaat er op het podium een schermutseling. Zoals het vaak gaat tijdens staredowns, moesten de omstanders ingrijpen. Zij kwamen tussen de beide kemphanen, die steeds dichter op elkaar gingen staan.

Ben Saddik was in 2011 nog te sterk voor Verhoeven en de krachtpatser uit Antwerpen deinsde alvast niet terug voor Verhoeven. “Laat het hem maar zien. Ik heb in 2011 al gewonnen en ik zal het nogmaals doen. Al vecht hij dertig minuten tegen mij. Ik hoef maar één klap te geven en het is over. Ik ben een geboren vechter. Hij gaat het heel zwaar krijgen, ik heb een heel sterk team rond om mij. We gaan pieken op het juiste moment, dat zal iedereen wel zien.”

2 REACTIES

  1. Ik hoop van harte dat Verhoeven deze Marokkaanse zwijn tot moes slaat. Sla al zijn tanden mar uit zijn mond dan leert hij vanzelf wel om zich fatsoenlijk te gedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.