Soufiane Eddyani: ”Mijn moeder verkocht haar goud om mijn eerste clip te financieren”

Soufiane Eddyani is nooit bang om persoonlijk te worden in zijn muziek. Van andere artiesten hoort hij vaak dat ze dat moeilijk vinden:

“Ik snap dat eigenlijk niet, ik kan niet anders dan uit emotie schrijven,” zegt hij in een uitgebreid interview. Maar niet alleen dat: Soufiane is ook heel erg ondernemend ingesteld. ”Muziek moet je zien als een zaak. Alles moet kloppen: de marketing en hoe alles eruitziet.”

Bij het ondernemen horen ook risico’s. Zo heeft hij zelf 30.000 euro gespaard voor zijn clip van Dief Als Broer. Enorm veel geld natuurlijk, maar Soufiane heeft altijd geloofd in zijn eigen investering. ”Je moet de angst opzij zetten en vertrouwen hebben.”

Zie hier het gehele interview met Eddyani:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.