Ouahiba reageert op alle kritiek na video over naaktfoto’s

Jong, dom, naïef en verliefd. Zo omschrijft Ouahiba zichzelf als ze terugdenkt aan drie jaar geleden. In een filmpje op Facebook vertelt dit meisje hoe ze inmiddels al een aantal jaar geterroriseerd wordt met de paar naaktfoto’s die ze haar ex-vriendje ooit stuurde.

Zij en haar familie hebben al jaren last van de gebeurtenis. Daarom smeekte ze mensen om te stoppen met het verspreiden: ”Het heeft mij als persoon kapotgemaakt. Hoe kan je iemand kapotmaken zonder een beetje medelijden te hebben?”

Haar ouders zijn teleurgesteld en indirect ook slachtoffers van de situatie. Gezichtsverlies is misschien wel de beste omschrijving. Als haar vader bijvoorbeeld naar de moskee gaat. “Heb je al gezien wat je dochter heeft gedaan?”

Ze krijgt enorm veel kritiek en er wordt haar vooral verweten dat ze het filmpje puur voor de aandacht online zou hebben gezet. Ook kreeg ze meermaals te horen dat ze geen goede moslima zou zijn. Met twee video’s reageert ze op alle kritiek die ze krijgt:

Ouahiba krijgt ook veel kritiek, vooral omdat ze door nieuwe filmpjes over het gebeuren het geheel in stand lijkt te willen houden, is de kritiek:

2 REACTIES

  1. Je zou zeggen laat mannetje eens naar zichzelf kijken. Vrouwtje deed iets doms, heeft daar spijt van. Mannetje doet doorlopend dom en is daar trots op. Vrouwtje zou willen dat dom dingetje verdwijnt en niemand het meer te zien krijgt. Mannetje zou willen dat zo veel mensen als maar mogelijk is zien dat ie doorlopend dom aan het doen is. Laat mannentje voortaan zijn domdoenerij ook maar sturen naar een vriendje.

  2. Wat zeg je? Is je fiets gestolen? Maar het was toch 100% jouw eigen keuze om een fiets te kopen en die buiten in de fietsenstandaard te zetten? Kom nu niet klagen dat die gestolen is. Kijk liever naar jezelf. Ga je liever schamen voor je domme vergissing: zomaar een fiets buiten zetten. Dus houd het stil. En niet naar de politie gaan, he? Het was je eigen schuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.