WK-loting: Marokko in ‘poule des doods’ tegen Iran en buren

De loting voor de groepsfase van het WK voetbal heeft Marokko in een lastige groep gebracht. De Marokkaanse ploeg zal het moeten opnemen tegen Europees kampioen Portugal en grootmacht Spanje. De drie landen zullen verder in groep B gezelschap krijgen van Iran.

De Marokkaanse ploeg, waar een aantal Marokkaanse Nederlanders meespelen, begint het WK op 15 juni in Sint-Petersburg met een wedstrijd tegen Iran. Daarna volgen Portugal op 20 juni en Spanje op 25 juni.

Vrijdagmiddag vond in Moskou de loting van het WK in Rusland plaats. De 32 geplaatste landen werden in vier potten met acht teams verdeeld, om vervolgens aan elkaar gekoppeld te worden. Op 14 juni van 2018 speelt Rusland de openingswedstrijd tegen Saoedi-Arabiƫ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.