Eindhovense terreurverdachte krijgt 2,5 jaar cel

3

Een 24-jarige Eindhovenaar is veroordeeld tot 2,5 jaar cel en tbs voor het voorbereiden van aanslagen op militaire doelen en op premier Rutte. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam besloten.

De rechter achtte bewezen dat de man zich heeft verdiept in het gedachtengoed van Islamitische Staat (IS) en dat hij naar informatie heeft gezocht over mogelijke personen en doelen voor een aanslag. Zo heeft hij gezocht naar de militaire basis Volkel en vliegbasis Leeuwarden als mogelijke doelwitten. Hij leerde zichzelf om te gaan met vuurwapens en steekwapens en had thuis een stroomstootwapen liggen, schrijft de NOS.

De man, die kampt met een verstandelijke beperking, werd vorig jaar zomer in Eindhoven opgepakt omdat hij met een bivakmuts op door de stad fietste. (Bron/ lees verder: de NOS)

7 REACTIES

 1. De verstandelijke beperking van de man is ook wel bekend als islam belijden, oftewel neurodegeneratieve moslimitis in een ver gevorderd stadium.

 2. Zolang er op onschuldige mensen bommen gegooid worden met als opschrift ‘made in USA’ zullen er altijd mensen zijn die uit zijn op wraak. Zo redeneer ik dan maar.

 3. Die canard was ongeveer dertien jaar geleden al definitief dood en begraven Hakim. Moslims plegen aanslagen op cartoonisten met AK47’s op winkelend publiek met vrachtautp’s en op kleine meisjes met spijkerbommen niet vanwege wraak op bommen die moslims van Amerikanen kopen om op andere moslims te gooien. Om dat laatste nog even te bevestigen kocht dat verschrikkelijke kutland waar Mekka in ligt 110 miljard aan bommen van Trump per direct en nog eens 350 miljard voor de komende tien jaar bovenop de jaarlijkse bommen- en kromzwaardenbudget.
  De ubervrome moslims die de allerechtste islam aanhangen hebben voor de grootste domkoppen, naïevelingen, linkse zwatelmachines, moslim-blindgangers en andere wegkijkers onder ons in hun clubblad Dabiq de zaken nog eens geduldig helemaal van a tot z uit de doeken gedaan. En guess what? Het heeft niks te maken met Amerikaanse bommen en alles te maken met islam. Voor de niet-moslims hier speciaal uitgelicht in onze Westerse Lingua Franca vanaf pagina 30:
  https://clarionproject.org/factsheets-files/islamic-state-magazine-dabiq-fifteen-breaking-the-cross.pdf

 4. Westerse landen bezitten meest gevaarlijkste wapens ind e wereld, kern,biologisch, chemisch etc etc. dus vredig zijn we niet: sterker nog wij sturen de wapenindustrie en creeren conslicten kunstmatig om de wapenhandel goed te laten draaien. EN t is ook t westen dat de syrische burgers in de steek hebben gelaten toen ze werden vermoord, verkracht gemarteld door Assad. Niemand heeft er iets aan gedaan maar toen er mensen gingen afreizen naar Syrie om de oorog verklaard aan hen die de syrische burgers te helpen ; wereld op zn kop of speelt er meer???

  wij zijn hypocriet, wij waren BLIJ dat Assad de moslims martelde en doode….!!!! Gruwelijke waarheid over ons!

 5. Het is het geluk van de wereld dat het Westen beschikt over zulke massavernietigingswapens en niet Arabische malloten, want anders was de wereld al lang vergaan.
  En ben je nou het Westen aan het verwijten dat ze zich juist niet bemoeien met Syrie (ze in de steek laten) of juist wel mee bemoeien (bommen gooien).. Beslis eerst maar eens waar je kwaad over bent.
  Wel ben ik het met je eens dat het exact de verkeerde weg is om Syriëgangers tegen te houden weg te gaan. Sterker nog, ik ben er helemaal voor om die jihadkneuzen ook daar permanent te houden. Liefst zou ik zien dat ook Nederland in navolging van Frankrijk en Engeland assistentie verlenen met het verkrijgen van die 72 maagden voor hun mujahedientjes. We zien echter dat al die geronselde of zelf-geradicaliseerde humanitaire hulpverleners die via IS en al Nusra en Syriërs gingen “helpen” van hun huizen, bezittingen en levens of ledematen af te komen opeens niet zo’n trek meer hebben in die islamitische “hulpverlening” en met betraande oogjes, trillende handjes en jankverhaaltjes weer naar hun zo verdorven respectievelijke Joods-christelijke Westerse landen proberen te komen. Kunnen ze hier in het beste geval hun bidmatjes weer uitrollen, bijstand trekken, Joden en homo’s het leven zuur maken en verder parasiteren. Want anders zouden ze maar gaan doen met waar ze zo goed op Syriërs hebben kunnen oefenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here