Amerikaan opgepakt voor plannen terreuraanslag op moskee

7

Een 69-jarige Amerikaanse man is dinsdag opgepakt omdat hij een terreuraanval voorbereidde op een moskee in Florida. De man vertelde meerdere malen aan undercoveragenten dat hij moslims haat en dat hij ooit een agent dood heeft geschoten in de Fillipijnen.

Op het moment dat de man een wapenarsenaal aan het verzamelen was, greep de politie in. Na een bestelling van een geluidsdemper waarvoor hij geen vergunning had is hij gearresteerd door een arrestatieteam.

De man heeft samen in het verleden samen met een undercoveragent op een schietbaan vuurwapens uitgeprobeerd. Toen ze langs een moskee reden, zou de verdachte hebben gezegd dat moslims op vrijdag neergeschoten zouden moeten worden. ,,Ik wil deze mensen een koekje van eigen deeg geven. Zij zijn de mensen die altijd maar doden”, aldus Gawala. (Bron/ lees verder: het AD)

5 REACTIES

 1. Als ik een GroenLinks, PvdA of D66 stemmer was geweest was ik begonnen over het feit dat veel meer moslims sterven door het vallen van keukentrapjes bij het verwisselen van spaarlampen dan bij aanslagen door seniele bejaarden en dat het dus hypocriet is om ons niet proportioneel navenant meer op te winden over keukentrapjes.
  Was ik een moslim geweest dan had ik gezegd dat het dit keer in ieder geval ook echt bewijsbaar niets met islam te maken heeft. Eeuwig zonde om zo’n zeldzame gelegenheid voorbij te laten gaan.
  Voor wat bredere Amerikaans historische context, hier een lijstje van moslims die merendeels uit naam van islam dodelijke aanslagen in Amerika pleegden sinds 1972:
  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/american-attacks.aspx.
  Niet dat de moslims in Florida die slachtoffer zouden worden van deze seniele dwaas ergens mee te maken hebben, op voorhand althans, maar dat hadden al die slachtoffers van die islamitische moordenaars ook niet. En al die aanslagen die door moslims zouden worden gepleegd en ook verijdeld zijn.
  En dan hebben we het maar helemaal niet over al die slachtoffers in islamitische landen die vanwege anders denken of anders geloven, anders geaard of gewoon vanwege vrouw zijn en ergens van beschuldigd te zijn, zijn vermoord door moslims uit naam van islam.

 2. Joopie, zijn die aanslagen in de VS niet voorafgegaan door agressie tegen islamitische landen door VS direct of indirect? en wat doet de VS eigenlijk in Somalie? broodjes smeren?

  de VS wordt geregeerd door een bloeddorstige clubje van extreme christelijke fanatici die uit zijn om de moslims in de wereld uit te roeien en de bespoediging van de komst van Jezus!!

 3. Jouw smoes is exact dezelfde als wat die bejaarde mafklapper zei Jared::”Ik wil deze mensen een koekje van eigen deeg geven. Zij zijn de mensen die altijd maar doden.” En jij geeft hem dus gelijk Jared. Nou ja, of je moet natuurlijk gewoon kiezen om een enorme hypocriet te willen zijn. Dat mag ook.

 4. Maar goed dat deze gek is opgepakt. Het is nu eenmaal duivels om een aanslag voor te bereiden.En dat geldt ook voor al die moslimfanaten die zoveel mensen vermoord hebben. Niks allah ul-akbar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here