‘We laten Al Quds niet over aan terroristisch land dat kinderen moordt’

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan is net als de rest van de wereld woedend over het eenzijdige besluit van de VS om Al Quds te erkennen als hoofdstad van Israël. Zondag heeft hij verklaard dat Israël een ‘terroristische staat is die kinderen vermoordt’.

Hij voegde daar aan toe dat hij met alle mogelijke middelen zal strijden tegen de erkenning van Al Quds als hoofdstad van Israël. Volgens de Turkse president heeft Israël geen andere waarden dan ‘bezetting en plundering’.

,,Palestina is een onschuldig slachtoffer. Wat Israël betreft, dat is een terroristische staat, ja terroristische”, aldus Erdogan tijdens een speech in Sivas. ,,We laten Jeruzalem niet over aan zijn lot in de handen van een staat die kinderen doodt.” (Bron/ lees verder: het AD)

7 REACTIES

 1. Kinderen vermoorden? Hoe komt die Erdowegistan er bij? Waarom refereert deze man niet aan de honderden kinderen die door allah-schreeuwers in Syrie zijn vermoord? Een reden temeer om deze narcistisch ingestelde despoot volledig te wantrouwen.

 2. Deze man is DE held van alle moslims! Hij verdient de ene medaille na de andere! Top ga zo door Erdo!

  Trump is een psycho dus niet teveel waarde hechten aan zn lompe woorden! Hij kan niets veranderen aa Jeruzalem, de heilige stad van hen die echt om God geven!

 3. Ja, ja . En daarom willen de westerse landen van hem af . Maar hoe dan ook er is toch wel een oplossing voor dit probleem. De derde Wereldoorlog moet uit breken . Alleen dan komt er vrede.

 4. gadad, inderdaad een derde wereldoorlog, immers voor vrede heb je oorlog nodig! Turije wordt dagelijks gedominiseerd in Europa, leugens in de media en europeanen schijten in hun broekie van de Turken! HAHA

  de laatste coup was t werk van Europa en de VS, dat weet je toh wel, vuile coupplegers! en aan de andere kant lullen oover mensenrechten en rechtstaat terwijl Polen een extreemrechts land is met schijt aan mensenrechten maar toch in EU! hoe kan dat??? jawel, ze zijn extreemrechts maar katholieke fanaten en dat zint WEL! stelletje kruisvaarders!!

 5. Klopt helemaal Haat imam. En het mooie is dat in openbaringsgodsdiensten met een beetje respectabele eindtijd theologie al helemaal is geïncorporeerd. Daar is de wereld definitief gered als het vernietigd is en de godsdienst voltooid als alles en iedereen dood is en de Aarde geërfd door kakkerlakken.
  Als God een kakkerlak is dan heeft ie ook wel een goed plan met die godsdiensten voor mensen business. Dat moet je hem dan wel nageven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.