Erdogan haalt opnieuw uit naar schurkenstaat Israël op top Al Quds

De Turkse president Recep Erdogan is niet snel bang om anderen de waarheid te vertellen en doet niet zo snel aan politiek correct praten wanneer hij onrechtvaardigheid ziet. En met name als het gaat om de illegale bezetting van Palestina en de goedkeuring daarvan door met name de VS, die zelf ‘neutraal’ beweert te zijn in de kwestie.

Israël is een echte terreurstaat en het Amerikaanse besluit over Al Quds is een beloning voor de Israëlische terreurdaden. Dit zei de Turkse president dan ook bij het begin van de speciale top van de organisatie voor islamitische samenwerking OIC. Op initiatief van Erdogan vergaderen de landen over de erkenning door de Amerikaanse president Donald Trump van Al Quds als hoofdstad van Israël.

Ook de Palestijnse president Abbas is bij de top. Hij verklaarde dat Al Quds altijd de hoofdstad van Palestina zal zijn en noemde de erkenning door Trump een ,,grote misdaad”. Erdogan riep Amerika op het besluit terug te draaien. Hij riep landen in de wereld op Al Quds juist te erkennen als hoofdstad van Palestina. ,,Al Quds is onze rode lijn”, sprak hij. (Bron/ lees verder: NU.nl)

7 REACTIES

 1. De terreurstaat is Turkije zelf. Armenie, genocide tijdens WO 1, de bezetting van Cyprus en daardoor een land en een hoofdstad Nicosia als tweede Berlijn met scheiding en prikkeldraad. De vuile oorlog tegen de Koerden niet te vergeten. En last but not least de dictatuurstaat onder leiding van Adolf Erdohitler.

 2. Hi Peter, je krijgt er geen genoeg van halve waarheden evrkondigen!

  Turije werd aangevallen door christelijke naties en de Armenen collaboreerden met de vijanden en hebben tal van moslims in Turkije gedaad. Het was oorlog Peter! Dus vanzelfsorekend verdedig je je land en mensen!

  De Koerden collaboreren ook met de VS en Israel, dus het is wat je noemt een proxy war….verdediging is op zn plek!
  verder is Turkije DE democratie bij uitstek in de wereld, er is geen ander land met een volk dat de leider 100% steunt. De coup was teniet gedaan door HET VOLK zelf.

  Peter, ga berouw tonen over de kinderen die je vermoord hebt in Palestina voordat t te laat is.

 3. Dat uitgerekend iemand als Erdogan meent anderen de les te moeten lezen. Die man valt niet serieus te nemen. Dat doet het gros van de wereld allang niet meer. Debet hieraan is hijzelf, de vele scheldpartijen en bespottelijke uitspraken. Peter (niet:Peter = de naam)

 4. Het vreemde van deze hele episode is dat alhoewel deze zet van de regering Trump op het eerste gezicht idioot leek, het juist door labiele mafketels als Erdogan die zich maar niet konden inhouden om politieke munt te slaan uit de permanente verontwaardiging van moslimdwazen wereldwijd is het nu al omgezet in het tegendeel. En moet je je indenken hoe snugger je moet zijn om je door Trump in de luren te laten leggen. Het is allemaal bijna te debiel om nog te kunnen volgen wat er gebeurt.

 5. Beste Pepijn. Wellicht vertel ik maar de helft van de waarheid over dictatortje Erdogan. De andere helft komen we ooit wel te weten. Namelijk alle vuile zaken die hij uitvoert. Steek jij je arm maar diep in de aars van Erdohitler. Het word dan net zo’n bruine arm als van Adolf Hitlers derde rijk. https://www.google.nl/search?q=erdogan+hitler&rlz=1C1MSIM_enNL749NL749&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiulf6isIzYAhXiKMAKHfRDBYAQ_AUICigB&biw=960&bih=487#imgrc=l3-1fAjGwqjpbM:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.