Khalid Kasem opent advocatenkantoor met Peter R. de Vries

2440

De succesvolle strafadvocaat Khalid Kasem gaat een advocatenkantoor runnen samen met misdaadjournalist Peter R. de Vries, zijn zoon Royce de Vries en jurist Yasemin Ay. De vries wordt algemeen directeur van het nieuwe kantoor ‘De Vries & Kasem’.

Dat maakt de misdaadjournalist en ondernemer woensdag bekend. Het kantoor, dat is gevestigd vlakbij de Johan Cruijff Arena, gaat zich bezighouden met de vakgebieden cybercrime, mediarecht, sportrecht, ondernemingsrecht en strafrecht.

De Amsterdammer Khalid Kasem heeft onlangs in een aantal zaken die de media hebben gehaald zijn clienten bijgestaan. Hij is onder andere de advocaat van presentator Ajouad El Miloudi die een vlogger beschuldigd van afpersing en Mohammed Rashid die op de voorpagina van de Volkskrant stond met de tekst “Is Schiphol nog veilig?”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.