NIDA doet ook mee aan verkiezingen in Den Haag

De Rotterdamse politieke partij NIDA doet bij de gemeenteraadsverkiezingen mee in Den Haag. Op het moment is Nida alleen nog vertegenwoordigd in Rotterdam.

Volgens partijvoorzitter Nurullah Gerdan kwam de roep om een Haagse lijst vanuit de stad zelf. ‘We werden benaderd door mensen die zich niet herkenden in de bestaande partijen in de stad.’ In de Haagse gemeenteraad zitten al twee partijen met een islamitische achtergrond: Islam Democraten en de Partij van de Eenheid (PvdE).

Er is volgens NIDA in Den Haag behoefte aan een verbindend verhaal over emancipatie, diversiteit en duurzaamheid. De huidige partijen in de Hofstad bieden dat onvoldoende, vertelt Gerdan. Half januari maakt Nida de kandidatenlijst voor Den Haag bekend. (Bron/ lees verder: Omroep West)

De PvdE reageert dinsdag geïrriteerd op de komst van NIDA:

13 REACTIES

 1. Lijkt me een goed ding. Al die islamistische “verbindende” splinterpartijtjes die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, want lekker gratis geld voor niks doen in een gemeenteraad, en ondertussen de PvdA verder leegvreten. Helemaal in orde.

 2. White power geef mij jouw adres dan kom ik langs kijken of je dan nog praatjes hebt. Achter je telefoon/laptop iets zeggen is makkelijkste kom maar voor mijn gezicht zeggen. Als je man bent geef me jouw adres kip kip kip. Wat hebben jullie toch met dieren? Wij eten dieren op ik weet niet zit pedofoli in jouw hersenen? Vraag jouw oma wat zij er van vindt wat je hier allemaal zegt. Grappen maken over oorlog die jouw voorouders zoveel leed hebben gekost? Jij denkt zeker dat vrijheid vanzelfsprekend is? Wie heeft dit land opgebouwd? Jij? Die niet bestond? Of de gastarbeiders die het werk deden die luie mensen net als jij niet wouden doen! White power je bedoel NoBrain power! Thala a zielig mens je bent een schande voor jouw eigen volk! Ter info ik geef jouw mailadres door op een heel leuke site dus als jouw mailbox niet meer te bereiken is dan weet je dat jij zelf daaraan schuldig bent. White power haha. Meer dan de helft van Nederlanders heeft geen blond haar en blauwe ogen. White power haha je leeft in je eigen gecreeerde wereld. Wordt wakker en doe iets nuchtigs zal jouw moeder ook blij mee zijn.

 3. Nida een islamitische partij ? is meneer Anfal niet een drugscrimineel ? nu weet ik dat Noord Afrikanen het niet zo met de islam op hebben en voor de schijn moslims zijn. dus stem ik niet op Nida en hopelijk stemmen miljoenen marokkanen niet op due partij want ja , de vrome marokkaanse moslim ben ik nog niet tegengekomen wel heel veel schijnheiligen !

 4. Schijnheiligen prefereer ik ver boven bona fide heiligen. Echte gelovigen zijn de allerslechtste soort mensen. Een ware plaag op de mensheid. Die staan, vooral in islam, elkaar zelfs naar het leven op grond van de competitie wie nòg echter gelooft. Laat staan dat je veilig bent als je niet in hun specifieke nonsens gelooft.

 5. NIDA is GEEN Islamitische partij maar een ordinaire politieke beweging die het maar moeilijk verkroppen kan dat de waarheid over de islam naar boven komt. Wat heeft NIDA de afgelopen 4 jaren op Islamitisch gebied bereikt behalve een oproep tot demonstratie tegen het voornemen om de uitkeringen van Marokkanen te verlagen ? NIETS ! Alleen maar zakken vullen onder de mom van opkomen voor de belangen van de Islam. Heeft de Islam NIDA nodig ? Ja, als je als slaafse hond alles laat voorzeggen en niet kritisch kunt denken. Neen, als je oprecht deel wil uitmaken van de Ned. samenleving heeft men NIDA niet nodig.

 6. Verder heb ik ook wat te zeggen tegen andere kankermongolen die wat over NIDA te zeggen. Het is niet een partij waar je verplicht moet stemmen kankerhoer, je mag op die partij stemmen. Zijn er werkelijk nog deugdzaam partijen waar je op kan stemmen die betrouwbaar zijn. Ik denk het niet, dus als je wilt kankeren doet dat vooral op het toilet en blijf daar vooral zitten wat mij betreft. Of neem desnoods een koude douch en blijf daar vooral jouw smerige tyfus zielen zuiveren, tot dat je weinig te kankeren hebt.

 7. Aan” WHITE POWER EN DEMIR JOOP
  Ga beide jullie kankertyfus zielen zuiveren ongedierte dat jullie zijn of hang jullie beide kutkoppen op en kanker naar jullie tyfus hel. Vuile kanker vieze racisten.

 8. Aan die vuile vieze stinkende sharmoeta W die het lef niet heeft om zijn eigen naam te vermelden, maar wat dacht je van zo een laffe homo die iedere avond door ooms en vaders in zijn aard wordt gepakt, krijg maar zelf de tyfus en de kanker. Ik leef in ene brij land en mag zeggen wat ik wil. En als jij vuile straathoerenzoon daar moeite mee hebt is dat jouw probleem. Ensemele

 9. Het is natuurlijk nooit leuk om te moeten bekennen dat je ongelijk hebt gehad. Maar ik heb ongelijk gehad. Ik was ervan overtuigd dat moslims en humor gewoon niet samen gingen. Maar W heeft een uiterst sterk argument dat in ieder geval mijn stelligheid doet wankelen. Meneer is een uiterst grappig figuur. Tragisch welzeker ja, maar ook erg komisch.

 10. W is zelf een ongedierte. Ga maar eerst je eigen ziel zuiveren voordat je anderen voor tyfus uitmaakt. Jij laat duidelijk zien waarom er zo een haat is tegen alles wat uit Noord Afrika en het Midden Oosten geïmporteerd is. Totaal geen respect voor anderen, misschien heb jij ook geen respect voor je ouders. In ieder geval heb jij geen respect voor Mohammed, de profeet van de islam en ben jij een fakirbillah.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.