‘KNVB en Ajax wisten van hartafwijking Nouri’

3

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel Ajax

Bij de in juli vorig jaar door een hartstilstand getroffen Ajacied Abdelhak Nouri is eerder door de KNVB een hartafwijking geconstateerd. De voetbalbond constateerde de afwijking bij een echo in april 2014. De KNVB oordeelde dat die afwijking ongevaarlijk was en deelde de informatie met de Amsterdamse club.

Dit meldt NRC op basis van uitgebreid onderzoek schrijft de NOS. Volgens de omroep zou inmiddels een juridisch steekspel gaande zijn tussen de familie van de voetballer en Ajax. De familie van Nouri heeft een gerenommeerde letseladvocaat in de arm genomen, omdat Ajax geen volledige helderheid wil verschaffen over wat de jonge voetballer op 8 juli tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen precies is overkomen.

Ajax, dat ook een letseladvocaat in de arm heeft genomen, wil volgens NRC niet ingaan op 28 gedetailleerde schriftelijke vragen.(Bron/Lees verder: NOS.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here