PVV Arnhem zet aanval in op burgemeester Marcouch

De PVV Arnhem is begonnen aan de verkiezingscampagne en doet dat door uit te halen naar de nieuwe burgemeester Ahmed Marcouch. Marcouch moet als het aan de PVV ligt direct zijn Marokkaanse nationaliteit opzeggen.

Nederland gaat op 21 maart aanstaande naar de stembus voor het kiezen van een nieuwe gemeenteraad. Zo ook in Arnhem, waar de PVV voor het eerst meedoet. De partij onthulde vandaag de lijsttrekker – de 37-jarige Coen Verheij – en het belangrijkste verkiezingsplan: zorgen dat burgemeester Ahmed Marcouch zijn Marokkaanse nationaliteit, die hij heeft naast zijn Nederlandse, opzegt.

,,Als hij echt voor Arnhem kiest, moet hij zijn Marokkaanse pas inleveren. Met een dubbele nationaliteit laadt hij de verdenking op zich dat hij ook een dubbele loyaliteit heeft,’’ zegt de PVVer. Marcouch constateert in een reactie dat de PVV in Arnhem met de verkiezingscampagne is begonnen. Hij wil niet inhoudelijk reageren op de uitspraken van de omstreden PVV. ,,Ik sta als burgemeester boven de partijen. Ik wil mij niet in de campagne mengen’’, laat hij weten. (Bron/ lees verder: de Gelderlander)

2 REACTIES

  1. Heel goed Marcouch, kap die vieze stinkerd Verheij onmiddellijk af. Zo moet je die vieze racisten afkappen met hun kanker vieze kutkoppen.
    Ze mogen wat mij betreft zo snel mogelijk stereven aan kanker!!!

  2. Heel goed Marcouch, kap die vieze stinkerd Verheij onmiddellijk af. Zo moet je die vieze racisten afkappen met hun kanker vieze kutkoppen.
    Ze mogen wat mij betreft zo snel mogelijk sterven aan kanker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.