Online haat steeds erger: ‘Ik hoop dat ze in de wieg sterft.’

5

De eerste baby van 2018 die geboren is in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen heet Asel. Oostenrijkse media berichtten vrolijk over het goede nieuws, maar daarop volgden de meest vreselijke berichten. En alleen omdat de kersverse moeder moslim is en een hoofddoek draagt.

Op de Facebookpagina’s van diverse Oostenrijkse tijdschriften en andere media, waaronder Heute, worden lelijke, schokkende en volstrekt ontoelaatbare berichten geplaatst. ‘Een volgende terrorist is geboren’, ‘Ze planten zich voort als konijnen’, ‘Dat kind stinkt na de geboorte al naar natte hond, walgelijk’, ‘Ik hoop dat ze in de wieg sterft.’, ‘Deporteer dit uitschot’, zo viel onder meer op diverse screenshots te lezen. Vreselijke berichten met als enige reden dat de ouders van Asel een Turkse achtergrond hebben.

De familie wil niet reageren op de negatieve berichten en focust zich alleen op positiviteit. Want positieve reacties en oprechte felicitaties waren er gelukkig ook! De Oostenrijkse hulporganisatie Caritas zet zich in tegen dit soort pestgedrag. Ze pleiten er dan ook voor dat de mensen die zulke dingen posten vervolgd kunnen worden. (Bron/ lees verder: Nieuwsuur)

Het programma Nieuwsuur heeft erover bericht. Bekijk de hele aflevering van Nieuwsuur hier. Het fragment begint op 15.45 minuten

28 REACTIES

 1. Dat zijn weer die vuile christenen en maar weer de schuld gegeven over alles wat niet goed gaat in de wereld dat zogenaamd veroorzaakt worden door moslims.

  Die tyfus blanke kutvolk zijn de meeste smerige kankertyfus mensen ooit in de wereld.

 2. Dat zijn weer die vuile christenen en maar weer de schuld geven over alles wat niet goed gaat in de wereld dat zogenaamd veroorzaakt worden door moslims.

  Die tyfus blanke kutvolk zijn de meeste smerige kankertyfus mensen ooit in de wereld.

 3. @ W. Het zijn niet de christenen, maar hersenloze idioten zoals jij. Jij bent trouwens gewoon een nederlander die moslims altijd in een negatieve daglicht wil zetten.

 4. Je had op een gegeven moment ook mensen die niet konden geloven dat ISIS vrome moslims waren. De perversiteiten van ISIS waren in hun ogen een smet op islam. En dat kunnen rechtgeaarde, streng gelovige moslims natuurlijk nooit doen. Dus moest het wel een Zionistisch complot zijn. Het waren niet alleen lieden met de intellectuele capaciteiten van een W of een White Power hier die dit geloofden, men kan zich bijvoorbeeld met name PvdA ambtenaar Yasmina “ISIS bestaat helemaal niet uit radicale moslims. De terreurorganisatie is opgericht en wordt gerund door zionisten om de islam zwart te maken” Haifi herinneren.
  Er bestaat een kans dat W gewoon een trol is die islam zwart probeert te maken, die verrekte imago van islam is het allerbelangrijkste immers, maar ik vermoed toch dat W gewoon een beetje te eerlijk is.

 5. de Paus wil een zuiver christelijk Europa, dit is niets anders dan de Reconquista kort geleden. de aanhangers van de Paus hebben allen instructies gekregen om dit voor mekaar te krijgen.De Paus regeert indirect in de landen via politici die trouw zijn gebleven aan de Paus. Helaas voor de moslims, Waarom moslims? het heeft te maken met hun boek dat over Jezus spreekt,die geeft aan dat Jezus geen God is maar een profeet en dat breekt het hele christendom en DAT is waar we voor bang zijn: dus een existentiele dreiging voor t christendom!

 6. Mangolen ik ben geen blank, ik behoor tot de minderheidsgroep, Oké.
  Ik zeg het gewoon zoals het is. Blanke tyfus tuig van racisten is het gewoon orde van de dag.

 7. Mongolen ik ben geen blank, ik behoor tot de minderheidsgroep, Oké. Ga nou niet invullen wat ik ben idioten dat jullie zijn.
  Ik zeg het gewoon zoals het is. Blanke tyfus tuig van racisten is het gewoon orde van de dag.

  Ik ben overigens ook geen moslim!!!

  Tevreden mongolen!!!

 8. Zegt W tussen de kanker en tyfus door: “Dat zijn weer die vuile christenen en maar weer de schuld gegeven over alles wat niet goed gaat in de wereld dat zogenaamd veroorzaakt worden door moslims.” Je kunt het niet helpen. Jij bent ofwel een moslim of jij bent een student van Gloria Wekker. En je bent gewoon niet idioot genoeg voor dat laatste.

 9. las net dat christenen meer werden vervolgd in de wereld in 2017 nota bene ookin Afghanistan, is dit een GRAP? wie heeft nu Afghanistan binnengevallen???? christenen of moslims? het was USA en die zitten daar nos steeds oondanks dat osama al vermoord is, dus wat doe je daar nog? dachten de christenen dat ze netjes zullen worden behandeld als ze daat met tanks staan? WAT een propoaganda en hersenspoeling van het volk!!

 10. EMIR JOOP DE STINKERD,

  JE KUNT IETS ZEGGEN OVER MEVROUW WEKKER, MAAR ZIJ IS BUITENGEWOON INTELLIGENT WAARDIG DAN JIJ VUILE TYFUS KANKERMONGOOL DAT JE BENT.

  HET IS EEN VROUW MET BALLE DIE DURFT OOK PRECIES TE ZEGGEN WAT VOOR RACISTISCHE KUTVOLK JULLIE ZIJN (IK BEDOEL NAMELIJK DE BLANKE TUIG). MEVROUW WEKKER GEEFT AAN DAT DE TYFUS BLANKE DECENNIA LANG AAN SLAVERNIJ HEBBEN GEHANDELD. JIJ ZIELIGE “WITTE AAP” ONTKENT DAT GRAAG TEN ZEER.

  JIJ BENT TE ZIELIG ” EMIR JOOPPIE ” VIEZE STINKERD DAT JE BENT OM HET TOE TE GEVEN DAT SLAVERNIJ JAREN LANG VEROORZAAKT IS DOOR VIEZE BLANKE TUIG ALS JOU.

 11. Het gaat trouwens in Afghanistan om een paar duizend christenen. Het gaat om Afghaanse christenen die het ergst worden onderdrukt. Buitenlandse christenen worden ook vermoord als het even kan. Maar als Afghaan ben je nergens je leven zeker in Afghanistan als je niet een moslim bent. En ook niet daarbuiten. Dat is het mooie van islam: iedereen die uit die nachtmerrie wakker wordt, zijn mensenverstand aanzet en eindelijk durft te doorzien dat islam de moeder van alle domme ideeën is, die moet dood. Stel je voor dat zo’n verlicht iemand andere moslims aansteekt.

 12. Nee W, je ging eerder even de goede kant op met je hoofdletters. Maar jij blijft in het grappige hangen. Je zegt te weinig onzin. Je doet niet idioot genoeg. Je moet dingen zeggen als bijvoorbeeld: ‘rot op witte aap naar je geprivilegieerde witte media met je kankertyfus koloniaal cultureel archief!’ Zie, dat is veel meer des Wekkers. Als je goed oefent en zonder te grinniken leert zeggen, krijg je misschien wel een prijsje van Anja Meulenbelt. Een snickers of iets dergelijks.

 13. Kom op nou W. Je kan beter. Waar je eerst nog wat had te sputteren begin je nou alleen maar slapjes te kwijlen. Heb je misschien een griepje onder de leden? Eerst maar eens even lekker onder de wol met een glaasje rum en aspirientje en dan zie ik je later terug met wat meer pit, okay?

 14. Emir Joop, Sterf uit rattenneuker, kankermongool, randdebiel, GORE LUL!!!
  En natuurlijk naar jouw stinkende moedertje kutje ruikt, ga daar nou toch eens wat aan doen. Sta wat mij betreft eeuwig in de koude douch!!!!
  Of sterf zo spoedig uit rattenneuker!!
  Zo simpel als het kan!!!

 15. Neuh, dat is het gewoon niet. Flut! Je legt er eenvoudigweg niet genoeg gevoel in. Het is nep. Het is vlak. Het is plat. Er zit geen pit in. Het is niet geloofwaardig. Ik begin bijna te geloven dat je niet beter kunt. Maar je kan het W! Je ruggengraat is toch niet van rubber? Je legt het toch niet af tegen een spastische kip met een looprek? Je bent toch standvastiger dan een een velletje nat WC papier? Je hebt toch meer charisma dan een verstopt doucheputje? Of niet dan?
  Dus kom op W. Niet van dat benauwde aldoor.

 16. Ben jij nou werkelijk zo’n slappe pantoffel of doe je nou alsof? Ik begin bijna te denken dat je het ècht niet kan. Kom op zeg, een beetje meer pit. Je bent toch geen impotente mossel? Probeer het tenminste eens.

 17. Emir Joop HOEREJONG HANG JE ROTKOP NOU TOCH EENS OP, WAAR WACHT JE NOG OP WITTE AAP, DAT JE BENT. DOE NOU EENS JEZELF EEN PLEZIER EN HANG DIE ROTKOP VAN JE OP!!!

 18. Het is vooral erg schattig. Je blijft maar lief doen. Je lijkt een beetje op zo’n grappig klein hondje dat maar braaf het stokje blijft halen die door zijn baasje wordt weggegooid. Misschien had ik te hoge verwachtingen van jou en zit je vast in een soort slavenmentaliteit die je teveel in de weg zit om je te kunnen ontwikkelen. In dat geval kun je beste terecht bij de psychiatrische afdeling in het entourage van Wekker. Ik hoorde dat dr. Kuit onlangs weer wat tijd op haar drukke agenda heeft kunnen vrijmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here