Ali B maakt grote filmdebuut in rol als meedogenloze maffioso [TRAILER]

Op 1 februari komt de nieuwe film Patser uit met Ali B. De Nederlands-Marokkaanse multitalent maakt zijn acteerdebuut als meedogenloze maffioso Hassan Kamikaze.

“Ik heb de afgelopen 15 jaar meerdere rollen afgeslagen omdat ik me niet kon vinden in het script. Als ik een stap als acteur zou maken moest het meteen goed voelen. Ik ken Adil en Bilall al een tijdje en ben fan van hun werk. Toen ze mij het script van Patser lieten lezen, en mij vroegen voor de rol van de ultieme bad guy, kon ik echt niet weigeren. Ik ben er helemaal in opgegaan en vond het een hele toffe ervaring.”, zegt Ali B over zijn rol.

Patser is een film van het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. In de film staan vier Antwerpse vrienden centraal die willen leven als echte patsers. Het viertal krijgt de kans om een grote code deal te sluiten maar dat loopt het heel erg mis. Een grote bendeoorlog ontstaat in Antwerpen, Marokko, Colombia en Amsterdam. In de Nederlandse hoofdstad komen ze de meedogenloze Ali B tegen die een onderwereld gangster speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.