Feestlocatie MyKech past naam aan na uitspraken Boef

De Rotterdamse feestlocatie MyKech gaat de eigen naam veranderen. Aanleiding hiervoor is de ophef die ontstaan is na uitspraken van rapper Boef. De rapper noemde in een vlog een groep meisjes die hem hielpen nadat hij autopech had “Kech’s”, wat straattaal is voor ‘hoeren’.

Hierdoor is de term Kech veelvuldig in de media besproken en dus is een feestlocatie als MyKech dan ook snel geassocieerd met verkeerde dingen, denkt de eigenaar van de feestlocatie. Volgens eigenaar Rachid Zine is de oorspronkelijke naam afkomstig van Mijn Marrakech. “Maar inmiddels hebben wij in ons eigen netwerk gehoord dat de naam te grabbel wordt gegooid.”

De feestlocatie is vier jaar geleden omgebouwd en wordt gebruikt voor feesten, diners, babyshowers en bruiloften. Vorig jaar gaf rapper Boef nog zelf een optreden in MyKech. “Maar door een opmerking in de sociale media is het een lachertje geworden”, gaat Zine verder. Hij is inmiddels begonnen met het uitzoeken of hij de schade op de rapper kan verhalen. (Bron/ lees verder: RTV Rijndmond)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.