Boef neemt muzikaal revanche: ‘wij rappers vinden vrouwen echt niet minder ofzo’

Rapper Boef heeft muzikaal nogmaals zijn excuses aangeboden voor het publiek op festival Noorderslag. Hij opende zijn optreden op het festival met een nieuwe track die een reactie is op het kech-incident van afgelopen maand.

Hij werd ovationeel onthaald. ,,Wat ik zei was fout/Wij vinden vrouwen echt niet minder ofzo,” zong hij op de beat. Hij begon zijn optreden met het tonen van een filmpje met mediacommentaren die hem fileerden vanwege zijn uitspraken in een vlog over vrouwen, die hij ‘kechs’ en dus ‘hoeren’ noemde.

Boef reageerde muzikaal met een actuele tekst waarin hij zich verontschuldigde, maar ook verbaal uithaalde naar enkele van zijn criticasters: ‘Ik word gecanceld door een festival dat me niet heeft geboekt’.

2 REACTIES

  1. Het probleem is dat meneer Boef eerlijk was. En zich nu om weer op te kunnen treden prostitueert voor concertklanten. Meneer Boef is gaan sorryneuken voor een paar flappen. Meneer Boef was het probleem niet. Het probleem is dat wat meneer Boef uitflapte en daarna nog een keer wat omstandiger voordat hij zich voorover bukte voor ome organisator, exact de norm is en een van de meest diep gehouden waarden, en niet zozeer zoals Maya Aumaj het noemde “opvoedingsarmoede” wat bij migratieachtergrondiers af en toe leidt tot uitbarstingen van oprechtheid. En een aanzienlijk deel van dat probleem is het wegkijken van het Nederlandse “progressieve” volksdeel, dat helaas oververtegenwoordigd blijven in exact die subsidierijke omgevingen waarin dit soort achtergeblevenen, voor zover niet helemaal opgeslokt door bezigheden in de criminele sector, floreren.

  2. Emir Joop, kankerhoer heb jij jezelf nog steeds niet opgehangen, waar wacht je nog op!!

    Wat ben jij toch een zielige mierenneuker, geitenneuker, rattenneuker die niets onzinnigs te vertellen heeft.

    Als je wat te vertellen hebt “witte aap ga dan jouw ëigen tyfus blanke tuig aanspreken die het meest grote vertegenwoordigers zijn van verkrachting zaken ( jij bent vast ook wel één van) vuile vieze zedendelinquent dat je bent. En jij moet zonodig jouw opvatting hier melden, terwijl je POW forum hebt hoerejong en ga daar jouw shit zooi melden kankermongool dat je bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.