Voor het eerst in 30 jaar sneeuw in zuiden Marokko

In het zuiden van Marokko heeft het de afgelopen dagen voor het eerst in dertig jaar gesneeuwd. Na decennia van extreem droog weer zagen de inwoners van steden als Ouarzazate, Taroudant en Zagora na lange tijd weer een witte laag sneeuw op het landschap.

Terwijl in Ouarzazate maar een paar centimeter sneel is geevallen Daar viel een paar centimeter, maar in de omgeving van Amzri en Imdrasse is op sommige plaatsen zelfs een pak sneeuw van 30 centimeter gemeten.

Door de sneeuwval waren wegen geblokkeerd en had de luchtvaart veel last van vertragingen. (Bron/ lees verder: de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.