Ambassadrice WK-2018 in Marokko (foto’s)

18

Victoria Lopyreva is de officiële ambassadrice voor het WK-2018 in Rusland. Voormalige Miss Rusland was afgelopen weekend in Marokko, waar ze zondagavond aanwezig was bij de finale van het African Championship of Nations 2018 tussen Marokko en Nigeria.

Na de overwinning van Marokko schreef ze op Facebook: “Zo blij voor het Marokkaans team! Jullie waren uitstekend! Gefeliciteerd Marokko”.

Victoria Lopyreva bezocht enkele weken geleden al de ambassadeur van Marokko in Rusland, Abdelkader Lachhab, zelf voormalige voetballer, en zijn vrouw Lamia op de ambassade van Marokko in Moskou. Ze nodigde toen Marokkaanse voetbalfans uit om het WK-2018 in Rusland te komen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here