Badr Hari wil geen staredown met Gerges

9

Badr Hari verschijnt vanmiddag weer in de schijnwerpers voor de persconferentie over zijn terugkeer in de kickboksring tegen de Amsterdamse Egyptenaar Hesdy Gerges. Voor het eerst na zijn gevangenisstraf spreekt Badr weer in het openbaar.

In 2010 stonden beide dertigers tegenover elkaar, met een onverwachte slot: terwijl Hari aan de winnende hand was, schopte hij door nadat Gerges op de grond lag. Hierdoor werd de Egyptenaar tot winnaar uitgeroepen.

Voor de persconference vanmiddag heeft Badr Hari aangegeven géén interviews te geven. Ook wil hij geen vragen over zijn privéleven. Badr heeft ook geen trek in een traditionele ‘staredown’ (elkaar van dichtbij boos aankijken). Badr liep in 2016 onder boegeroep weg van een staredown met Rico Verhoeven. (Bron/ lees verder: het AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here