Meer dan 500 kilogram cocaïne onderschept in Casablanca

22

De Marokkaanse autoriteiten hebben zondag in Casablanca 541 kilogram cocaïne in beslag genomen. De drugs zaten verstopt in een container, die afkomstig was uit Zuid-Amerika.

Zes verdachten zijn opgepakt, waaronder een Braziliaan die mogelijk de centrale figuur is van een smokkelnetwerk. Er zijn ook vijf wagens en een grote hoeveelheid geld in beslag genomen. Volgens de eerste bevindingen zouden de drugs vanuit Marokko verder verspreid worden in Europa.

Volgens recent onderzoek van de Verenigde Naties verschepen drugssmokkelaars uit Zuid-Amerika hun drugs steeds vaker via Noord-Afrikaanse landen richting Europa. (Bron/ lees verder: Marokkaanse bladen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here