Saoediër trouwt met vier Marokkaanse vrouwen tegelijk!

95

Een Saoedische man heeft op Twitter laten weten dat hij met vier Marokkaanse vrouwen tegelijkertijd was getrouwd. Een foto van hem en zijn vier vrouwen zorgt nu voor veel gespreksstof op sociale media.

Hij schreef bij de foto dat het zijn vier Marokkaanse vrouwen zijn en dat hij op dezelfde dag met alle vier was getrouwd. De foto werd tijdens het trouwfeest genomen.

Het kiekje werd zondag gepubliceerd. De Saoediër kreeg veel kritiek maar krijgt af en toe ook enkele steunbetuigingen. (Bron/ lees verder: Tribune.com)

Een aantal reacties op Twitter:

53 REACTIES

 1. Emir Joop, zie wel dat jij een vuile kanker pedo/ homo bent! En daarom ben jij op deze site vuile vieze kankerpedo dat je bent en het hebben over leeftijd, dat zegt heel veel over wie jij werkelijk bent, namelijk een vieze kankerpedo!!!

 2. Ik zie dat het al een stuk beter met je gaat W. Goed zo. Voordat je het weet ben je helemaal je Wekker-fase ontgroeid. Doe je mammie nog even de groeten van me. Toffe bitch.

 3. Je weet dat ik veel bewondering heb voor het kunnen typen in hoofdletters. Krijg je gratis IQ punten voor. Niet dat jij dat nodig hebt natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn, het kunnen gebruiken van kanker als voorvoegsel bij ieder willekeurig woord is ook een competentie dat je niet zomaar op straat leert. Ik hang aan je lippen, vertel verder.

 4. W: wat ben jij een stomme klootzak en vuile idioot. In elke zin gebruik je het woord Kanker. Nou ik hoop dat je de ziekte krijgt. Dan zul je anders piepen

 5. Emir Joop,VUILE KANKERHOER GA JEZELF OPHANGEN VUILE PEDO, HOMO DAT JE BENT EN DAT GELDT OOK VOOR JOU KARIM, VIEZE HOMO DAT JE BENT, JIJ LIKT GRAAG DE PENIS EN DE REET VAN DE EMIR JOOP AHH!

 6. Emir Joop,VUILE KANKERHOER GA JEZELF OPHANGEN VUILE PEDO, HOMO DAT JE BENT EN DAT GELDT OOK VOOR JOU KARIM, VIEZE HOMO DAT JE BENT, JIJ LIKT GRAAG DE PENIS EN DE REET VAN DE EMIR JOOP AHH!
  JULLIE HEBBEN ELKAAR GOED GEVONDEN, VUILE SMEERLAPPEN!

 7. Die suikerzoete proza van je is erg schattig W, maar je bent je misschien niet helemaal bewust van het feit dat het projecteren van jouw seksuele voorkeuren en fetishes op anderen uiteindelijk erg ongezond voor je is. Net als met jouw fantasie over jouw moeder, als bepaalde dingen jou opwinden is het het beste als je het onder ogen ziet en als je dat echt een probleem vind er ook hulp voor zoeken. Je hoeft je er niet voor te schamen, maar het is ook weer niet noodzakelijk om het aan iedereen te vertellen. Tenzij dat weer je ding is natuurlijk.

 8. EMIR JOPPIE DE STINKERD HEB IK JOUW GEVOELIGE SNAR GERAAKT DAT JIJ UIT EEN LELIJKE KUTJE VAN JOUW MOEDER BENT VOORTGEKOMEN, VUILE PEDO/ HOMO DAT JE BENT!
  IK HEB TOCH TEGEN JE GEZEGD DAT JE BETER JOUW ROTKOP MOETS OPHANGEN IPV TE “discussiëren” MET MIJ WAT ALLEEN ENERGIE VERSPELLING IS!!

  DOE NOU JEZELF EEN PLEZIER EN WAAR WACHT JE OP?

 9. Het lijken me me meer jouw snaartjes die een tikkie te strak staan W. Je mond stroomt continu over van tamelijk expliciete homoseksuele fantasieën, geriatrische seks met jouw moeder en een ongezonde obsessie met wurgseks. Je wilt er graag aldoor over praten en dat begrijp ik wel, maar dat kun je toch echt beter doen met een persoon uit jouw omgeving dan een anoniem iemand op internet. Kans is namelijk dat die je stiekem steeds een beetje uit zit te lachen. En dat is gewoon niet fijn.

 10. Emir Joop, vuile homo/ pedo dat jij bent, dat voort is gekomen uit een lelijke moederskutje heeft simpelweg niks te zoeken op deze forum, en sodemieter naar POW vuile homo/ pedo dat je bent.
  Heb je problemen met luisteren, begrijpend lezen gehandicapt, doe daar wat aan ipv elke keer jouw ongezouten mening hier te verkondigen vuile smeerlap, viezerik!

 11. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben over jouw biologische kennis en dat van de fysiologie van de menselijke voortplanting in het bijzonder. Iedere keer dat een wannabe gnoom van Gloria Wekker wetenschappelijk realisme aan de dag legt is sowieso al belangrijke winst. En in jouw geval wordt ik daar extra vrolijk van. Gewoon omdat je zo ontzettend komisch bent.

 12. Emir Joop, is het nog steeds niet helder en duidelijk voor je viezerik, vuile smeerlap dat je bent. Sodemieter op naar “POW FORUM VUILE RACIST,MOSLIMFOBIE, ISLAMFOBIE, HOMO, PEDO DAT JE BENT”!!!!

  Helder dan dit kan ik niet zijn “RANDDEBIEL”!

 13. Emir Joop, ben jij nog steeds niet gestikt van het lachen dan? Dan is, optie twee nog mogelijk voor je namelijk hang jezelf op met grijns op je gezicht! Vuile smeerlap, viezerik dat je bent!

 14. Hee, da’s jammer. Geen kanker, geen hoeren, een beetje niks eigenlijk. Futloos. Voel je je een beetje een zachtgekookt eitje vandaag of begin het einde van je carrière nu al in zicht te raken?

 15. Emir Joop, zeg witte aap, heb je zelf nog niet opgehangen, schei toch uit met dat kinderlijk gedrag van je. Ga nou jezelf ophangen vieze pedo, gore lul, rattenneuker, mierenneuker, geitenneuker et cetera.

 16. Nee, dat is niet goed W. De fut is eruit W. Je komt niet geloofwaardig over. Geloof je er zelf nog een beetje in? Het lijkt net alsof het een beetje verplicht nummer voor je geworden lijkt het. Slappe hap. Wat is er gebeurd man?

 17. Emir Joop, val dood misselijkmakend vieze homo/ pedo dat je bent. Stop die lelijke kutkop van je in jouw moedersreet!
  Doe jezelf een plezier, gore lul, toe nou!!!!

 18. Je probeert het wel en dat waardeer ik heus, maar het is niks meer. Je gebruikt niet eens hoofdletters. Wat is dat toch voor wijvegezeik van je W? Ben je aan de oestrogeen gegaan voor je gendercrisis?

 19. Emir Joop, val dood, smerige lul, pedo, homo, racist, witte aap, randdebiel, mongool, malloot, stinkerd, miereneuker, geitenneuker, die graag zijn moederkutje likt.

 20. Nou die hormoonkuur slaat wel aan W. Nog even en je staat met een kek doekje over je hoofd en pronte titjes in de keuken muntthee te zetten voor het mannetje bij jullie.

 21. Emir Joop, val dood, smerige lul, pedo, homo, racist, witte aap, randdebiel, mongool, malloot, stinkerd, miereneuker, geitenneuker, die graag zijn moederskutje likt.

  Heb je nog steeds niet je moederskutje gelikt, waar wacht je nog op! Ga jezelf een plezier doen en hang die rotkop van je op, vieze pedo/ homo dat je bent!

 22. Tjonge jij zit er kennelijk erg mee dat je je moeder wilt beffen terwijl je net aan de hormonen zit voor de grote verbouwing. Dat moet allemaal erg verwarrend voor je zijn. En je maakte al niet de indruk dat je de zaken helder voor ogen had toen je nog gewoon een jongetje was. De caps toets zit meestal links overigens. Voor als je die even kwijt was.

 23. Zullen we hier eens een beetje gaan dimmen? Het is nergens perfect en ook in Marokko en Nederland niet. Ik verafschuw teksten in de koran en de naam Mohammed kan ik al helemaal niet horen. Ik heb gewoon de pest aan onbenullen. Maar ik heb wel een goede vriend en hij is moslim..

 24. Emir Joop, opzouten kankermongool met je gore smoel naar poa vieze smeerlap dat je bent, vuile homo dagt je bent, vuile pedo dat je bent.

  Hang die vieze rotkop van je nou eens op, waar wacht je nog oppppppppppppp!

 25. Emir Joop, opzouten kankermongool met je gore smoel naar “POW” vieze smeerlap dat je bent, vuile homo dag je bent, vuile pedo dat je bent.

  Hang die vieze “STINKENDE” rotkop van je op, waar wacht je nog oppppppppppppp “HANDICAPT”!

 26. W. misschien ben jij zelf wel een vieze stinkende homo. Daarom weet jij als geen ander hoe een homo zich achter de schermen gedraagt. En ben jij wel Marokkaan die zijn moeder kent ? Er zijn namelijk heel veel vrouwen van Marokkaanse afkomst die vreemd gaan en kindertjes maken. Je kent ze vast wel de keffela kindjes. ben jij er ook zo een ? Je moeder die voor 5 Dirham haar grotje aanbiedt ?
  Je bent vast Marokkaan maar gene moslim want je eet varkensvlees.

 27. Emir Joop & Karim, laat mij raden jullie beiden zijn vieze kankerhomo’s die elkaar reet aan het neuken zijn en aan het likken zijn, bahbah viezerikken. Douw jullie kankertyfus lelijke bestaan vervolgens in één van jullie beiden ouders, viezerikken!!!!!!!!!!!!

 28. Pakken maandverband helpen je natuurlijk niet voor je definitieve verbouwing W. Maar er zijn zeker wel tips te geven over hoe om te gaan met je eerste ongesteldheid. Extra oestrogeen slikken helpt dan niet. Chocolaatjes eten, kruidentheetjes drinken, lekkere warme kruik op je buikje en hangen op de bank. Allemaal dingen die je al goed kon gelukkig. Het epileren van je bikinilijn kun je ook even uitstellen.

 29. Zie je wel dat het goeie tips waren? Je word al een stuk rustiger. Pas maar op, straks wil je helemaal niet meer veranderen in Gloria Wekker’s tweelingzus.

 30. Emir Joop, sterf uit vuile witte aap, ongedierte, hopeloze persoon dat je bent die niets te zoeken heeft op deze forum!

  Ga jezelf ophangen smeerlap!

 31. Okay, okay je wilt wèl graag verbouwd worden tot Gloria Wekker’s tweelingzus, rustig maar. Wist niet dat je kwaad werd meissie.

 32. Emir Joop, sterf toch uit vuile ongedierte dat je bent. Of stop anders jouw vuile rotkop in jouw moedersreetje en ga daar effe uitstomen, ruimte zat in jouw moedersreetje, dus doe jezelf een plezier. En sodemieter op uit mijn forum ongedierte dat je bent!!!

 33. Als er nog iemand overblijft die nog steeds blijft zeggen dat je helemaal geen humor hebt dan moet je ze dit laten zien W. Ik lig helemaal dubbel van het lachen.

 34. Emir Joop, herhaling voor vatbaar
  Nogmaals vuile lozer dat je bent, ga na toch uitstreven vuile ongedierte dat je bent. Of stop anders jouw vuile rotkop in jouw moedersreetje en ga daar effe uitstomen, ruimte zat in jouw moedersreetje, dus doe jezelf een plezier. En sodemieter op uit mijn forum ongedierte dat je bent!!!

 35. Emir Joop, herhaling voor vatbaar.
  Nogmaals vuile lozer dat je bent, ga na toch uitsterven vuile ongedierte dat je bent. Of stop anders jouw vuile rotkop in jouw moedersreetje en ga daar effe uitstomen, ruimte zat in jouw moedersreetje, dus doe jezelf een plezier. En sodemieter op uit mijn forum ongedierte dat je bent!!

 36. Dolkomisch weer W. Ik lig alweer onder de tafel van het lachen. De totale achteloosheid en het schijnbaar gemak waarmee je jezelf naar beneden haalt is fenomenaal als komediant. En dit is echt een compliment want zelfdepreciërende humor gaat normaal gesproken na een tijdje vervelen. Bij jou totaal niet. En dat is gewoon puur talent.

 37. Emir Joop, nou fijn om het te weten van jou, maar wil je nou opsodemieteren in jouw moedersreetje, zoals ik al zei ga daar effe uit stomen ipv met mij te “discussiëren”.

  Veel beterschap en pleur op naar POW forum aub!!

 38. Kijk dat is jammer. Je krijgt een compliment en je doet gelijk je best niet meer. Je moet toch iets gaan doen aan die luiheid van je. Je kunt je fantasieen over je mammie verder uitbouwen of weer terugvallen op die hilarische doodsbedreigingen, van die typische islamitische humor, maar je moet toch een beetje meer doen dan alleen herhalen, anders vallen mensen nog in slaap terwijl jij je nummertje moppentappen afwerkt.
  Het is natuurlijk niet helemaal jouw fout. Je hebt geen echte pappie gehad die je een beetje bijstuurde, of was ook al zo’n pantoffel als jou, dus het is logisch dat je dan niet beschikt over een beetje karakter.

 39. Emir Joop, wanneer douw je nou je rotkop in jouw moedersreetje? Je hebt ook nog jouw moederskutje als optie twee, genoeg om uit te kiezen van de twee, maar waar wacht je in hemelsnaam op?

  Wil je nou aub uiterste je best gaan doen en tot actie overgaan om je rotkop in jouw moerdersreetje te stoppen.

 40. Ik sluit dit onderwerp over islamitische zeden en gewoonten, wat door jou meer is gegaan over islamitische omgangsvormen af W. Maar ik wil je op de valreep nog wel even vragen waar die ‘W’ voor staat Francisco. Is het soms witte onderbroek?

 41. Emir Joop, ga nou je rotkop in jouw moedersreet of moederskutje stoppen als jezelf niet wilt ophangen. Ga nou je rotkop in jouw moedersreet stoppen, want daar kan je meer uitstomen dan hierbij forum maghreb vieze stinkdier dat je bent!!

  Hoeveel keer moet ik jou dat nou helder en duidelijk maken stinkdier, smeerlap, vieze witte aap dat je bent!
  Mijn naan gaat jou helemaal niets aan vieze stinkdier!

 42. Emir Joop, ga nou je rotkop in jouw moedersreet of moederskutje stoppen als jezelf niet wilt ophangen. Ga nou je rotkop in jouw moedersreet stoppen, want daar kan je meer uitstomen dan hierbij forum maghreb vieze stinkdier dat je bent!!

  Hoeveel keer moet ik jou dat nou helder en duidelijk maken stinkdier, smeerlap, vieze witte aap dat je bent!
  Mijn naam gaat jou helemaal niets aan, vieze stinkdier dat je bent!

 43. Ik dank je voor je uitnodiging, maar nee ik wordt geen lid van jouw club van vrome moslimvertegenwoordigers W. De mensen zijn narrig, er is bij elkaar opgeteld nauwelijks een werkende hersencel om rond te gaan en het doel zuigt. Dat is op zich wel humor, maar de sfeer is me gewoon te kut en er staat niks in de prijzenkast om trots op te zijn.

 44. Emir Joop, ga lopen met je Geert Wilders viezerik, in verband met gemeenteraadsverkiezingen.
  Wat kom je hier in mijn forum doen stinkdier?
  Ga janken bij je Geertje en ga daar vooral je beklaag doen met betrekking tot “Gloria Wekker” in plaats van hier dat te doen malloot dat je bent.

  En nou opzouten naar je Geertje en ga daar effe uitstomen als het je niet gelukt is in jouw moedersreetje!!!!

 45. Ja, drammen helpt niet. Had je moeder je al af moeten leren toen je vijf was, maar ze was kennelijk met iets anders bezig gezien jouw obsessie met expliciete seks met jouw moeder, Oedipus W. Het zal normaal zijn in jouw cultuur, maar in Nederland geldt dat toch als abnormaal en als ik zo vrij mag zijn: achterlijk.

 46. Heb je na ruim een maand hard nadenken toch nog een woord gevonden dat rijmt op ‘reet’ W. Een enorme prestatie waar ik je graag wil feliciteren. En niet ironisch bedoeld, want ik weet dat het allemaal erg moeilijk voor je is. En zie het is niet eens de meest voor de hand liggende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.