Piloot maakt noodlanding na ruzie om winderigheid passagier

25

Een piloot van luchtvaartmaatschappij Transavia heeft op een vlucht van Dubai naar Schiphol vorig weekend een noodlanding gemaakt op de luchthaven van Wenen na een hevige ruzie aan boord van het vliegtuig. De ruzie was naar aanleiding van de winderigheid van een passagier.

De winderigheid van de man viel niet in goede aarde bij twee Nederlandse passagiers die naast hem zaten. Zij gaven hem een aantal waarschuwingen, maar de man bleef winden laten waarna er een ruzie uitbrak. Daardoor besloot de piloot om een noodlanding te maken op de luchthaven van Wenen. Daar kwam de politie aan boord van het vliegtuig om de twee mannen en ook twee Marokkaans-Nederlandse zussen mee te nemen.

De twee vrouwen ontkennen betrokkenheid bij de ruzie: “Wij hadden niets te maken met de hele situatie en distantiëren ons daarvan”, zegt Nora Lacchab (25) aan De Telegraaf. “Denken ze misschien dat alle Marokkanen voor problemen zorgen? Wij kenden die mannen niet, we hadden simpelweg pech dat we op dezelfde rij in het vliegtuig zaten.” De vier passagiers worden niet meer toegelaten op luchten van Transavia. Volgens de luchtvaartmaatschappij waren ook de vrouwen betrokken bij het handgemeen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

2 REACTIES

  1. @oum kalsoun

    Wat je nu dus wilt zeggen dat Marokkanen in algemeen leugenaars zijn of de waarheid niet durven uit spreken..

    Ik denk eerder dat jij zo een ziek geval bent die een handicap heeft.. namelijk het ontbreken van je gezondverstand.. hou dat soort idiote uitspraken binnen je eigen sores.. aan onrustzaaiers zoals jou heeft de maatschappij niets..

    Inpakken en wegwezen zouden ze doen met haatzaaiers zoals jou

    Gegroet en oh ja ik spreek nu de waarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.